Linkuri accesibilitate

PSD îi cere demisia lui Vlad Voiculescu și depune moțiune simplă împotriva acestuia


În imagine, Gabriel Zetea, deputat PSD, la Parlament, cu o pancartă prin care cere demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

O serie de parlamentari PSD i-au cerut luni demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, la Parlamentul României, iar liderii partidului au depus o moțiune simplă, ca urmare a tragediei de la „Matei Balș”.

Înarmați cu pancarte pe care scria „Voiculescu Demisia”, social-democrații, printre care și deputatul Gabriel Zetea, i-au cerut actualului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, să demisioneze după tragedia de sâmbătă de la Institutul „Matei Balș”, incendiu în care au murit cinci persoane.

Parlamentarii PSD au apărut cu pancartele când președintele PNL, Ludovic Orban, susținea o conferință de presă.

Social democrații au depus și o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.
Social democrații au depus și o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat că partidul său va depune o moțiune de cenzură împotriva ministrului Sănătății.

„Demisia ministrului Sănătăţii este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru tragedia petrecută la Institutul "Matei Balş", a afirmat, vineri, într-o postare pe Facebook, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. El a mai spus despre premierul Florin Cîțu că „are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii”, iar Klaus Iohannis „a trecut glonţ cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balş”.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG