Linkuri accesibilitate

PSD anunță acord cu Pro România pentru consilii locale și județene


Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat sâmbătă, într-o conferință de presă susținută la Pitești, că a semnat "un acord de creare de majorităţi la consiliile judeţene, consiliile locale” cu Pro România, formațiunea lui Victor Ponta.

Ciolacu a descris înțelegerea drept „un fel de acord post electoral”. Documentul ar fi fost semnat în urmă cu câteva zile.

"Cu adevărat, acum câteva zile am semnat cu Victor Ponta un acord de creare de majorităţi la consiliile judeţene, consiliile locale, un fel de acord post electoral. Şi aţi văzut decizia Comitetului Politic Naţional pentru a merge singuri pentru alegerile din 6 decembrie, într-un fel în oglindă cu decizia Gabrielei Firea de a candida singură, fără aranjamente politice, pe care cetăţenii câteodată nu le percep, pentru Primăria Generală a Capitalei", a declarat Ciolacu, citat de news.ro.

Consiliului Politic Naţional al PSD a stabilit, la şedinţa de marţi, că partidul nu va face alianţei cu nicio altă formaţiune politică la alegerile parlamentare din 6 decembrie, declarau surse social-democrate pentru agenția citată.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG