Linkuri accesibilitate

Ambasadorii acreditați recent la Moscova au refuzat să-l aplaude pe Putin după discursul de primire


 La finalul discursului pe care l-a susținut Vladimir Putin s-a lăsat o liniște deplină, diplomații abia acreditați refuzând să aplaude, așa cum prevede cutuma diplomatică. 
La finalul discursului pe care l-a susținut Vladimir Putin s-a lăsat o liniște deplină, diplomații abia acreditați refuzând să aplaude, așa cum prevede cutuma diplomatică. 

Ambasadorii abia acreditați la Moscova au refuzat joi să-l aplaude pe președintele rus Vladimir Putin după ce acesta a rostit discursul de primire.

După ce le-a urat bun venit noilor ambasadori, Putin a criticat în discursul său sprijinul acordat Ucrainei de Statele Unite ale Americii și de Uniunea Europeană.

La finalul discursului său s-a lăsat o liniște deplină, diplomații abia acreditați refuzând să aplaude, așa cum prevede cutuma diplomatică.

Momentul a fost semnalat de Anton Gherașcenko, consilier al ministrului ucrainean de Interne.

  • 16x9 Image

    Dora Vulcan

    Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

XS
SM
MD
LG