Linkuri accesibilitate

Raed Arafat, amenințat cu moartea pe Facebook


Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a fost amenințat cu moartea pe Facebook de un individ care are legături cu autorii diversiunii de la Kaufland.

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, că este terrorist, şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi al Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră!! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamţo!”, i-a scris Raul Coltor, pe Facebook, lui Raed Arafat.

Autorul postării amenințării este un adept al teoriei conspirației potrivit căreia Covid-19 nu există și un apropiat al celor care au pus în scenă diversiunea de la Kaufland.

Înainte de a fi ștearsă, postarea a avut 1.500 de preluări, adică 1.500 de oameni i-au împărtășit mesajul bărbatului din Alba Iulia.

Coltor este „idolul regizorului și al actorilor de ocazie – toți, adepți MISA – care au înscenat scandalul de la Kaufland” la sfârșitul lunii mai, când au încercat să intre în supermarket fără mască de protecție și fără să accepte să i se măsoare temperatura, timp în care scena era filmată de regizorul George Adamescu.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

VIDEO | Angajatii CFR protestează la Ministerul Transporturilor
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:32 0:00
XS
SM
MD
LG