Linkuri accesibilitate

Atac rusesc cu rachete asupra celui mai mare spital de copii din Ucraina și cel mai mare centru de tratare a copiilor bolnavi de cancer

Vladmir Putin continuă „denazificarea” Ucrainei. Spitalul de copii Ohmatdit, din Kiev, cea mai mare unitate medicală pentru copii din Ucraina și cel mai important centru din țară pentru tratarea copiilor cu cancer, a fost atacat luni de rachetele rusești.


Încarcă mai mult

16x9 Image

Dora Vulcan

Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

XS
SM
MD
LG