Linkuri accesibilitate

13 localități din județul Ilfov au restaurantele și cluburile închise


Restaurantele, cafenelele, cluburile și discotecile din 13 localități ale județului Ilfov vor fi închise, a anunțat prefectul judeţului Ilfov, Daniel-Tudorel Zamfir, după ce incidenţa cazurilor de COVID-19 a depăşit 1,5 la mia de locuitori.

„În 13 localităţi din Ilfov, incidenţa cazurilor la mia de locuitori a depăşit 1,5 la mie (...). Una dintre hotărâri se referă la activitatea agenţilor economici care desfăşoară activităţi de tipul restaurante, cafenele şi alte asemenea să fie suspendată până la revenirea la situaţii cu incidenţa sub 1,5 la mia de locuitori în toatele cele 13 localităţi", a anunțat Daniel-Tudorel Zamfir, citat de Agerpres.

El a spus că, în ceea ce privește școlile, soluția o reprezintă purtarea măștilor, așa cum a decis și comitetul de urgență din București, la o distanță mai mică de 50 de metri.

"În ceea ce priveşte şcolile, s-a luat măsura ca şi la Bucureşti - purtarea măştii în apropierea şcolilor, la mai puţin de 50 de metri distanţă, şi noi am luat în calcul nu numai şcolile, ci şi instituţiile publice, acolo unde oamenii merg pentru a-şi rezolva diferite probleme. Se creează aglomerări de persoane şi de aceea trebuie să luăm măsuri suplimentare şi în cazul acestor instituţii", a adăugat prefectul.

XS
SM
MD
LG