Linkuri accesibilitate

Roșia Today și previziunile-bombă pentru anul 2020 în opinia unui reputat astrolog rus


La cererea Roșia Today, celebrul astrolog rus Vasili Strubleev de la agenția de știri Sputnik a punctat principalele zece previziuni cu privire la evenimente care vor avea loc în România, în 2020.

Vi le prezentăm în continuare.

1. Ianuarie. Ludovic Orban , deși nu vrea, rămâne premier spre disperarea lui Iohannis care nu mai are pe cine urmări cu atenție și îngrijorare.

2. Februarie. Orban este premier în continuare. E disperat. Liviu Dragnea se va călugări, va fi eliberat de la Rahova și mutat la mânăstirea Secu unde se va ruga pentru sănătatea și întărirea statului paralel.

3. Martie. Orban forțează demisia și transformă guvernul in bar de negri. Noapte de noapte iese in Piata Victoriei înconjurat de lăutari și femei dezbrăcate. Niciun rezultat. Rămâne premier. Doi polițiști locali îl vor amenda cu 150 de lei pentru conducerea guvernului în stare de minoritate.

4. Aprilie. Ca sa-și forțeze demisia Orban o numește pe Viorica Dăncilă ambasador în Iran. E singura care poate înțelege perfect conflictele din zonă. Viorica va declara: Mă sacrific pentru pace în Orientul Mijlocaș. Voi face tot sa oprim războiul dintre americani și irani.

5. Mai. Președintele Klaus Iohannis se va întâlni la Cotroceni cu activista de mediu Greta Thunberg venită în vizită în România cu calul pentru a protesta astfel împotriva poluării extreme a Bucureștiului.

6. Iunie. Primarul ales al Capitalei este Greta Thunberg. De oftică Gabriela Firea se operează să-și bage la loc sârma în colon, Nicușor Dan se dă în judecată singur la toate instanțele din țară.

7. Iulie. Nimic.

8. August. Nimic.

9. Septembrie. Gigi Becali, urmărit de DNA pentru evaziune de zeci de milioane de euro, va obține cetățenia greacă și pentru oile sale cu care va emigra pe muntele Athos.

10. Octombrie. Vladimir Putin se ofera să monteze pe gratis la Vaslui un sistem de rachete S-400, ca să aibă și Moldova rachetele ei, nu doar Oltenia, la Deveselu. Putin a luat această decizie când a auzit că la Vaslui, țăranii când se îmbată iși bagă petarde in gură din dorința de a deveni rachete.

11. Noiembrie. Alegeri pentru Parlament. Câștigă PSD-ul cu sprijinul lui Dragnea de la mânăstirea Secu, care s-a rugat in continuu la Dumnezeu. Putin chiar se gândește să monteze rechete la Vaslui. Iohannis este fericit deoarece poate urmări din nou cu atenție și îngrijorare. Teleormanul va rămâne la ora de vară ca să facă în ciudă la celelalte județe. Viorica Dăncilă revine în țară de la Teheran unde aiatolahul Ali Kamenei de bucurie că a scăpat de ea s-a bărbierit .

12. Decembrie. Ca anul să se încheie într-o notă optimistă, începând cu luna decembrie 2020, prin lege, în fiecare sală de operații din România mâna a doua la orice intervenție nu va mai fi doctor ci pompier. La Universitatea de Medicină și Farmacie se infiintează secția de chirurgie pompieristică specializată în stingerea bolnavilor.

Acesta este un text satiric, iar opiniile autorilor nu coincid, neapărat, cu poziția Radio Europa Liberă.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG