Linkuri accesibilitate

Roșia Today: Cătălin Rădulescu - „Vrem să ieșim șapte zile din UE!”


Catalin Radulescu
Catalin Radulescu

O echipă Roșia Today a stat de vorbă cu deputatul Cătălin Rădulescu, figură marcantă a PSD și a rezistenței românești în lupta cu vestul corupt și necivilizat.

Deocamdată necivilizat, pentru că, potrivit lui Rădulescu, sunt șanse să reușim să rezolvăm și această problemă, dar trebuie să fim lăsați să ne facem treaba”.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

Roșia Today: Domnule Rădulescu, ați propus suspendarea președintelui Iohannis pentru șapte zile. De ce șapte?

Cătălin Rădulescu: Pentru că șapte e un număr magic. De exemplu, în Albă ca Zăpada câți pitici sunt?

R.T.: Șapte.

C.R.: Ați văzut? Să nu ne mărginim doar la literatură. Câți ani de-acasă sunt? Șapte, nu? Iată că și în educație avem acest număr.

R.T.: Așa este.

C.R.: Dar săptămâna câte zile are?

R.T.: Tot șapte.

C.R.: De ce nu șase, de ce nu opt? E șapte, cifra magică inventată de daci.

R.T.: Aveți această informație?

C.R.: Haideți să nu intrăm în discuții grele. Ne-ar lua o viață să vă explic istoria adevărată a lumii. Așa că vă întreb: Ce număr avea pe spate Lăcătuș? Dar Cristiano Ronaldo, ce număr are la Juventus?

R.T.: Tot șapte.

C.R.: Ceea ce era de demonstrat, cum a zis Ștefan cel Mare imediat după încheierea bătăliei de la Podul Înalt. Argumentele pentru care am cerut suspendarea lui Iohannis timp de șapte zile sunt de nezdruncinat.

R.T.: Și care este scopul acestei suspendări temporare?

C.R.: Scopul este unul clar și bine definit. Cu asta cred că am spus totul.

R.T.: Chiar mai mult decât ne așteptam. Să nu vă acuze colegii de partid că oferiți presei mai multe informații decât este permis.

C.R.: Stați liniștiți. Eu și Codrin Ștefănescu facem legea în PSD cât timp lipsește domnul Dragnea. Dar să nu ne abatem de la problemele importante. Dacă ne iese asta, cu suspendarea lui Iohannis timp de șapte zile, înseamnă că Dumnezeu ne-a dat semnalul.

R.T.: Ce semnal?

C.R.: Semnalul că începe mântuirea acestui popor. Și, implicit, a Europei. Este semnalul că trebuie să ieșim șapte zile și din U.E.. O vom conduce din afara ei. Trecem la Asia. Uneori, ca să poți rezolva problemele din interior trebuie să te extragi și să le vezi de-afară. Este o veche metodă dacică. De ce credeți că dormeau dacii afară?

R.T.: Să nu facă mizerie în casă.

C.R.: Să nu trebuiască să o construiască. Vedeți, gândirea lor era mult mai avansată și mai profundă. Romanii aveau blocuri, arene de gladiatori, homosexualitate. Începuse decăderea omenirii.

R.T.: Deci propuneți să conducem Consiliul U.E. după un model dacic.

C.R.: Exact. Temporar, nu de tot. Nu vream să le punem pe tavă toate secretele. Șapte zile sunt de ajuns. Modificăm ce este de modificat, suspendăm ce e de suspendat, apoi revenim la ce zic ei că e normal. Dar vă zic eu că nu e normal ca, în 2019, un om să fie condamnat pentru că a făcut câteva zeci de milioane de euro din afaceri cu statul. Prea mult ne gândim la bani, banul ne întunecă judecata.

R.T.: Am înțeles, vă mulțumim pentru timpul acordat.

L-am lăsat pe Cătălin Rădulescu pe holurile Parlamentului, deși am mai fi stat.Din mintea lui Cătălin Rădulescu, gândurile țâșneau precum gloanțele dintr-un AKM proaspăt curățat. Veneau în rafale și curățau tot ce întâlneau în cale, cu excepția țintei, care, deși neatinsă, ațipise de frică.

XS
SM
MD
LG