Linkuri accesibilitate

Roșia Today: Ce-și doresc de la Moș Crăciun cei mai importanți politicieni ai țării 


Moș Crăciun, în cursa contra cronometru
Moș Crăciun, în cursa contra cronometru

Ludovic Orban: „Moșule, sper că nu vii la mine fără două cartușe de Kent, două sticle de Jack Daniel's și două stripteuze. Vreau să refacem atmosfera de bar de negri, despre care frumos amintea doamna primar Firea. Și-ți mai cer să aduci diferența de bani cu care PSD vrea să plătim alocațiile pentru copii, TVA-ul lipsă și salariile doctorilor și pensiile nesimțite. Dacă vii direct la guvern după 9 seara, te rog varsă tot ce ai în sac direct în buget că e gol complet.”

Klaus Iohannis: „Dragă moșule, vreau să faci pârtie de schi pe Dealul Mitropoliei. Uneori nu ajung în week-end la Sinaia. Voi urmări cu atenție și îngrijorare ce cadouri le dai pesediștilor. Aproape toți nu merită nimic. Au băgat țara în șanț și acum au pretenția să le pui ceva sub brad. Te rog pune-le cutii goale sau ultima mea carte și contul de pe facebook unde să mă injure.”

Gabriela Vrânceanu Firea: „Moșule drag și bun, sinceră să fiu mi-aș dori al doilea mandat la primărie. Dacă nu se poate, măcar apă caldă și căldură să-mi aduci. Voi sta în brațele tale, cu caloriferul electric la piept, și-ți voi recita imnul echipei de fotbal FC Voluntari. Să știi că ți-am pregătit și ție drept cadou Brâul Maicii Domnului, împletit de soțul meu când se plictisește singur acasă”.

Liviu Dragnea: „Dragă Moș Crăciun, anul ăsta te rog să nu mai treci pe la mine. Știu că de fapt ești directorul de la Rahova cu barbă falsă și vrei să mă iei la mișto. Și mai știu că te-a trimis statul paralel, în frunte cu Iohannis, să-mi dai, în bătaie de joc, două portocale, o agendă cu sigla PNL și o felicitare cu poza Codruței Kovesi imbracata în crăciuniță. Dacă totuși vii, vreau decât niste pânze de bonfaier si o lopată mică cu care să incep să sap un tunel care să mă scoată în metroul din Drumul Taberei. Dacă tot nu-l termină aștia pentru circulația călătorilor, măcar să-l folosim voi pentru evadarea deținuților.”

Dan Barna: „Stimate domnule Moș Crăciun, ți-aș cere să vii cu demisiile tuturor dușmanilor mei din USR, dar știu că ești bătrân și nu poți duce în spate atâția saci de maculatură. Dacă o să continue cearta asta intre noi, în foarte scurt timp o să ne transformăm din USR-Plus în USR-Minus. Multumesc! ”

Viorica Dăncilă: „Dragă Moș Gerilă, mi s-a stricat mixerul pentru maioneză. Aș fi bucuroasă dacă mi-ai aduce altul nou-nouț. În 20-19 am fost cuminte, am condus un guvern de inpostori foarte buni si patrioți și am candidat la președinție. Cum am mai spus, scopul meu pentru viitor este să câștig alegerile de anul trecut. Momental, m-am întors la bucătărie și mă simt foarte bine. Si te mai rog ceva: lui Iohannis să-i aduci o bicicletă stricată. Dacă nu ai tu, am eu una cu roțile rupte, care am intrat într-un canal aici la Videle acum doua seri când mă întorceam de la piață. Si sa-i mai aduci o nuia. De ce? Deoarece orice om obraznic îi este frică că Moș Gerilă ii aduce o nuia si-l bate.”

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG