Linkuri accesibilitate

Roșia Today: În caz de condamnare, Uber a anunțat că-i oferă lui Liviu Dragnea transport gratis până la Rahova


România se află în fața unui eveniment de magnitudine istorică. Nu, nu este vorba de alegerile europarlamentare, ci de verdictul în cazul lui Dragnea: „condamnare sau achitare?” aceasta-i întrebarea.

Roșia Today a realizat o prognoză pe diverse domenii despre impactul pe care l-ar putea avea verdictul în procesul angajărilor fictive. Ce se poate întâmpla dacă Dragnea intră la pușcărie? Ce se poate întâmpla dacă scapă? Iată unele dintre cele mai importante concluzii, grupate după cele două variante de verdict.

Dacă Dragnea va fi condamnat:

- Corporațiile multinaționale vor pune mâna pe România. La Direcția de taxe și impozite locale, la ghișee, vor fi roboți obraznici care te pun să apeși tasta 1 pentru limba română deși tu ești român. În loc de șpagă sub formă de plic, cafea sau whisky, se vor cere atenții în like-uri și bitcoin. Plicurile cenușii primite de la ANAF cu înștiințări de executare silită, vor fi înlocuite de plicuri multicolore, prin care banca te anunță că ți-a oprit din salariu doar fiindcă ești român.

- Gazele din Marea Neagră, vor ieși singure din apă și vor ajunge în Ungaria fie pe sub România, fie ocolind prin Bulgaria. Țara va rămâne la mâna gazelor rusești, care, când ard, emană un puternic miros a dictatură.

- Uber a anunțat că, dacă Dragnea intră la pușcărie, îi oferă absolut gratis cursa care să-l ducă la Rahova. De asemenea Uber s-a mai angajat să-i ofere, prin Uber eats, transport gratis pentru mâncarea comandată din celulă. Deci și la Rahova Dragnea poate să mănânce borș cât vrea, așa cum face la TVR, la Viața Satului.

- Roșiile românești stimulate de politicile agricole ale PSD, vor emigra în Spania sau Anglia, de unde vor fi culese tot de niște români din Vaslui.

- Nunta nu va mai avea loc. Nașii Olguța Vasilescu și Claudiu Manda rămân fără fin. Irina își va reface viața cu alt baron local mai tânăr și mai puternic, Marian Oprișan ar putea fi o variantă.

Dacă Dragnea nu este condamnat:

- Pensiile, ajutoarele și alocațiile vor crește depășind salariile.

- ROBORUL va deveni negativ, încât în locul ratei lunare pe care oamenii o plăteau băncilor, se va ajunge ca băncile să plătească în medie cam 1000 de euro pe lună fiecărui cetățean cu credit de casă. Bancherii, despuiați și sărăciți, vor ieși să blocheze circulația cu protestele anti-Dragnea.

- În fiecare seară pe toate canalele TV se vor difuza câte trei ore cu Liviu Dragnea făcând grătar, ajutat de Petre Daea, care va sufla peste cărbunii încinși.

- În Codul Muncii se va stipula că de acum înainte toate angajările trebuie să fie fictive. Agenții economici prinși că lucrează fără angajări fictive, adică la negru, vor fi amendați drastic. Fiecare angajator din România va trebuie să detașeze minimum doi angajați, care să lucreze la filiala locală a PSD.

- Viorica Dancilă își va lăsa mustață.

Acesta este un text satiric, iar opiniile autorului nu coincid, neapărat, cu poziția Radio Europa Liberă.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG