Linkuri accesibilitate

Roșia Today: Jurnalul Irinei (5). Liviu i-a pus gând rău lui Kovesi


Grupul de umor Roșia Today, despre Laura Codruța Kovesi și Klaus Iohannis.
Grupul de umor Roșia Today, despre Laura Codruța Kovesi și Klaus Iohannis.

Jamie Oliver îmi face meniul la nuntă. Puțin tristă pentru Cristi Borcea. Bani de la buget pentru Lady Gaga și Bradley Cooper.

10:15 - M-am întors de la coafor. Am făcut o simulare cu perucă brunetă și m-am plimbat prin Piața Domenii. Un țăran m-a confundat cu Gina Pistol. Cred că băuse ceva. E bine că nu și-a dat seama cine sunt cu adevărat. Deci, merge.

Grupul Roșia Today
Grupul Roșia Today

10:20 – L-a sunat Tudorel Toader pe Liviu dacă o aprobă pe Kovesi pentru funcția de procuror general UE sau nu. Liviu a spart oglinda din sufragerie cu telefonul. Cum să-l întrebe așa ceva? A plecat de acasă la sediu să se calmeze.

11:02 – Am vorbit pe Facebook cu Jamie Oliver, bucătarul ăla englez care face mâncare bună. E un tip foarte haios și foarte bogat. Chiar și mai bogat decât Liviu. Păcat că-i însurat. M-a întrebat dacă poate să pună trufe la 2.000 de euro kilul la pireu. I-am zis că-i cam scump și i-am propus să pună hribi la 10 lei grămada din Domenii, că oricum, cine știe diferența? Nici într-un caz țăranii aștia care trebuie să-i suport eu la nuntă de prin județe. Asta-i România, ce să fac.

12:20 – Pentru că-i ofticos și vrea să ne facă viața amară, Iohannis a respins-o din nou pe Olguța. M-a sunat și a plâns două minute în telefon. E întinsă la maxim, săraca.

12:25 – Dacă Iohannis a pus-o premier pe săraca de Viorica, Olguța de ce nu ar fi bună? E mai puțin incompetentă? Nu cred.

15:00 – Mă plictisesc de mor.

15:01 – Sunt tristă pentru Cristi Borcea. A intrat din nou la pușcărie și singurul lucru bun e că iarăși se face coadă la vorbitor cu tipele alea care vor să-l încalțe cu încă un copil, doi, sau trei. Plus că ăsta-i un semnal rău pentru noi. Justiția paralelă lucrează. Dacă lui Mazăre au avut tupeul să-i dea 9 ani cu executare, nici nu vreau să mă gândesc ce mi s-ar putea intâmpla. Măcar de am face nunta mai repede, că după aia, nu mai contează.

20:32 – Vineri o să fie votul final pe buget. L-am sunat pe Teodorovici să-mi confirme că nunta este inclusă la Ministerul Dezvoltării. L-am rugat să bage încă un amendament de 10 mii de euro pentru muzică. Vreau să cânte Lady Gaga cu Bradley Cooper, să facă duetul ăla bestial din filmul A Star Is Born. La banii ăștia Lady Gaga nu-mi trimite nici măcar un mesaj pe twitter, da', oricum, se merită.

21:45 – Singură si plictisită. Ședințele lungi mă omoară. Of. De m-aș mărita o dată să-mi iau de-o grijă și să-mi trăiesc și eu tinerețea.

21:46 - M-am uitat la serialul Ferma de la PROTV. Cred că o să-mi fac si eu bot de rață ca Brigitte Sfăt. E prea tare tipa. Îi place și lui Liviu.

XS
SM
MD
LG