Linkuri accesibilitate

Roșia Today: La Galați Dragnea a derapat complet. Frânele sunt rupte. Fugiți!


Continuă turneul electoral prin care PSD vrea să-i convingă pe alegători să voteze cu cei mai patrioți români din câți a avut țara vreodată.

La mitingul de la Galați, președintele Liviu Dragnea a continuat pe aceeași linie naționalist-populistă: ”Cei de la Bruxelles sunt supărați că vor fi mai frumoase comunele noastre decât cele din vestul Europei”.

Am aflat, pe surse, cum intenționează partidul să înfrumusețeze comunele în așa hal. Fiecare primar PSD din mediul rural urmează să primească fix înainte de alegeri gazon sintetic pentru pășuni, palmieri, tobogane cu apă, covoare asfaltice înguste pentru traseul casă – gradină - WC și retur, truse de machiaj pentru vaci și capre, peruci blonde pentru oi.

Altă declarație marca Dragnea, la același miting de azi: ”Cei din occident sunt supărați pentru că renovăm și construim școli, modernizăm educația și copiii noștri au șansa să fie mai educați și să intre în concurență cu copiii lor”. Odraslele membrilor de vază ai PSD au avut mai demult această șansă, ei învață pe bani grei la renumite școli și facultăți din vest. Cât despre ceilalți, după cum ne-a obișnuit ministrul Ecaterina Andronescu, școala noastră va înflori. Cum? Simplu: pe holuri, în cancelarii și în sălile de clasă se va pune un strat de pământ de 15-20 cm., în care se vor planta flori, petunii, lalele, panseluțe. Numai așa școala românească va înflori. În baza reformelor facute de PSD în învățământ, deocamdată asistăm la o uscare și o vestejire galopantă și nicidecum la o înflorire.

Tot la mitingul de la Galați, Liviu Dragnea s-a arătat îngrijorat de faptul că jandarmii din Paris îi snopesc în bătaie pe francezi, iar procurorii olandezii îngroapă dosare penale în care băncile lor au dat tunuri de miliarde de euro. De aia nu ne-ar vrea nici unii, nici alții în Schengen. Pentru că sunt mai corupți și mai brutali decât noi! Vom intra în Schengen doar atunci când îi vom ajunge din urmă la corupție și la reprimarea sângeroasă a manifestațiilor pașnice. ”La noi procurorii DNA se ocupă de fleacuri, de voturi măsluite la referendum și angajări fictive la stat, când ar trebui să ia la puricat multinaționalele olandeze și franceze care sug sângele poporului și exportă profitul în insule virgine, unde nici dracu' nu-i găsește. De asemenea, abia aștept încă un protest cu #rezist la Palatul Victoria, ca să le arate jandarmii noștri ce înseamnă o reprimare ca la carte, ca în Franța, nu prostii cu tunuri de apă, bastoane și lacrimogene!”, a mai spus Liviu Dragnea.

Șeful PSD nu l-a uitat nici pe președintele Iohannis în discursul său suveranist și demolator: ”Așa cum a furat casele, a furat și ziua Europei. L-am văzut cu toții la televizor că nu-l băga nimeni în seamă. Asta e soarta slugilor!”. Liviu Dragnea ar mai fi vrut să spună că Iohannis a primit 3 milioane de euro de la Soros ca să le vândă Ardealul nemților, dar s-a oprit după ce un gălețean i-a luat microfonul din mână și a fugit cu el, numai să nu se mai audă inepțiile rostite de patriotul cu mustață. Inepții care i-au făcut până și pe peștii din Dunăre să se oprească din înotat, să scoată capul din apă și să râdă cu gura până la branhii.

Acesta este un text satiric. Opiniile autorului nu coincid neapărat cu poziția Radio Europa Liberă

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG