Linkuri accesibilitate

Roșia Today: Nuntă ca-n povești, Lia Olguța Vasilescu mireasă a doua oară


Mare agitație mare în comuna Ișalnița, județul Dolj. Mai exact în cortul primarului PSD din această comună, unde a trebuit să-ncapă tot partidul la nunta Liei Olguța Vasilescu și a senatorului Claudiu Manda.

Și-au anunțat prezența miniștri, senatori, deputați, primari, șefi de organizații locale, oameni de afaceri, sau oameni simpli, români obișnuiți în frunte cu Liviu Dragnea. Încă nu se știe cine va cânta la nuntă, dar cu siguranță nu va dansa Klaus Iohannis. Acesta i-a trimis miresei un buchet de trandafiri cu mesajul: Eu ministru tot nu te pun. Casă de piatră!

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

Șeful PSD Liviu Dragnea le-a pregătit mirilor un cadou special. El a vorbit cu Carmen Dan să-i pună la treabă pe polițiștii din Suceava și să confiște singurul metru de autostradă din Moldova, cel construit de afaceristul Ștefan Mandachi. Respectiva bucată de drum urmează a fi adusă la intrarea în cortul din Ișalnița, în loc de covor roșu. După petrecere bucata de autostradă va fi depozitată în Craiova, în curtea casei mirilor, să le rămână amintire din perioada în care guvernarea PSD-ALDE a reconstruit țara din temelii.

Secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu, are de gând să fure mireasa. Iată ce ne-a declarat, în exclusivitate: ”Am s-o fur pe Lia Olguța cu toate karatele pe care le știe. Și am să-i cer lui bărbatu-su s-o răscumpere cu o dedicație specială pentru Iohannis: melodia Doamne cât sunt de greșit! de Florin Salam. Îi spargem la vot pe toate panaramele din Opoziție și o băgăm la pușcărie pe Kovesi, ca să fie clar. Să vadă pe pielea ei cum este când sari calul cu justiția numai într-o singură direcție”.

De la nuntă nu putea lipsi premierul Viorica Dăncilă. Aceasta le-a pregătit însurățeilor o imensă surpriză. ”Aș vrea ca cadoul meu să le amintească tot timpul ce înseamnă să fii politician patriot, care ține la români și la România, așa cum sunt eu și domnul Dragnea. Le-am cumpărat o salată boef făcută de mine cu carne de pui, ouă și legume sută la sută românești cu care l-am servit și pe domnul Timermans când a venit la București. Vă spun cu toată sinceritatea că a fost încântat și mi-a propus să fiu încă 6 luni la președinția UE dacă câștigă el alegerile”, a declarat premierul Dăncilă pentru Roșia Today.

XS
SM
MD
LG