Linkuri accesibilitate

Roșia Today Olguța Vasilescu: ”Vom iniția un proiect de lege ca toate hipermaketurile să vândă exclusiv produse românești”


Olguta Vasilescu, viitoarea nașă a cuplului Liviu Dragnea- Irina Tanase
Olguta Vasilescu, viitoarea nașă a cuplului Liviu Dragnea- Irina Tanase

Interviu de senzație realizat de Roșia Today cu Claudiu Manda și Olguța Vasilescu imediat după mega-mitingul PSD de la Craiova desfășurat pe 12 aprilie.

Roșia Today – Primul miting PSD pentru europarlamentare a fost un succes, dacă ne raportăm la cei 40 de mii de participanți. Cum ați reușit să-i aduceți, să-i mobilizați?

Olguța Vasilescu – Cei mai mulți au venit din dragoste față de tară partid. E drept că au fost și unii care au crezut că se dă ulei, zahar și băutură, cum facem noi de obicei pentru alegătorii noștri, dar au rămas cu toții până la sfârșit, ați văzut.

Claudiu Manda – S-au luat după o știre falsă pe Facebook, o glumă proastă a postacilor lui Iohannis precum că s-ar da băutură și alimente gratis la miting. O nouă mizerie a statului paralel, că Liviu Dragnea ar face cinste pentru că se însoară.

RT – Apropo de nuntă, ați acceptat să le fiți nași lui Liviu Dragnea și Irinei Tănase. Este o mare responsabilitate.

Claudiu Manda – Absolut! Vorbim, totuși, despre cel mai mare partid din România. În calitate de nași, le-am pregătit o supriză mirilor.

Olguța Vasilescu – Dacă-mi dai voie, Claudiu, o să devoalez o parte din surpriză. La nuntă va cânta orchestra de stat din Caracas, Venezuela. Dictatorul Nicolas Maduro a plătit deplasarea, cadou din partea lui și a noastră.

RT – Și ce va cânta la nuntă orchestra din Caracas? Muzică simfonică?!

Olguța Vasilescu – Manele venezuelene, un fel de Despasito, dar mai frumoase. Ați ascultat vreodată manele sud-americane? Sunt sublime! Eu am ascultat pe plajă în Cuba. Au ceva care te bucură și te intristează în același timp.

Claudiu Manda – Oricum, va fi un eveniment național despre care lumea va vorbi până la alegerile prezidențiale și mult după aceea...

RT – Domnule senator Manda, sunteți pe lista candidaților PSD la europarlamentare. Ce vă recomandă pentru Bruxelles?

Claudiu Manda – Vocea și talentul meu mă recomandă, ca să fac o glumă. Sunt un patriot, asta mă recomandă. Astăzi s-au împlinit șase luni de zile de când am hotărât, împreună cu Olguța, să mâncăm doar produse românești. Am renunțat și la hainele de import. De exemplu, blugii pe care-i vedeți pe mine îi am de la anticariat. Sunt blugi prespălați de Pașcani, fabricați în anul 1988. Cămașa, la fel, o am de la bunicul meu, e făcută de muncitori români la Brăila, în 1954.

Olguța Vasilescu – Vă rog să mă credeți, nici lenjerie intimă nu mai cumpăr de import. Am cusut cu mâinile mele niște bikini dintr-un prosop de bumbac românesc pe care-l aveam moștenire de la mătușa Georgeta. Poșetele Vuitton, hainele de la Versace, bijuteriile de la Armani le-am dat foc și acum port cruciulițe de la Mânăstirea Văratec, traiste de la Muzeul Satului și batice țărănești din nordul Moldovei.

RT – Și cu mâncarea cum vă descurcați? Găsiți pe piață doar produse românești?

Olguța Vasilescu – În afară de fructe de mare, care au dispărut din Marea Neagră de când cu drogurile, ne descurcăm cu porcul românesc, lapte, ouă din piață, legume și tot ce-avem nevoie.

Claudiu Manda – De fapt la nunta președintelui Dragnea va fi mâncare sută la sută românească, inclusiv whisky-ul scoțian si șampania franțuzească. Fără whisky, șampanii și alte otrăvuri occidentale contrafăcute.

Olguța Vasilescu – Vom iniția un proiect de lege ca toate hipermaketurile să vândă exclusiv produse românești. Să nu mai moară copiii noștri intoxicați cu E-uri venite de la Bruxelles.

RT – Și cafea, cacao, lămâi, portocale – pe astea de unde le luăm?

Olguța Vasilescu – În loc de cafea bem nechezol, năut și cicoare, că-i la fel de bun.

Claudiu Manda –Românii s-au săturat să fie cotropiți alimentar de străini și călăriți politic de către Bruxelles. Iar eu merg acolo ca europarlamentar să schimb această stare de lucruri. Să ne recăpătăm demnitatea.

RT – Ce părere aveți despre referendumul inițiat de președintele Iohannis? Veți participa?

Olguța Vasilescu – O să votez la referendum doar dacă întrebarea va fi ”Credeți că Klaus Iohannis este cel mai rău președinte care l-a avut România?”.

Claudiu Manda – Este un referendum inutil. Asta nu-i justiție, este invidie din partea unora care au furat mai puțin că nu i-a dus capul. La revedere!

XS
SM
MD
LG