Linkuri accesibilitate

Roșia Today: Protestatarii arestați la Topoloveni voiau să-l ungă cu magiun pe Dragnea 


După ce simpatizanții PSD luați cu arcanul din toată Moldova au fost primiți la Iași și la Galați cu pâine și sare între ochi, ministrul de Interne Carmen Dan a dat ordin ca Poliția și Jandarmaria să restabilească ordinea și disciplina pe străzi.

Urmarea a venit firesc: zece protestatari care îl așteptau pe Liviu Dragnea în fața Casei de Cultură din Topoloveni ca să-i spună cât de bine conduce țara au fost băgați la dubă și amendați contravențional.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today


Șeful Jandarmeriei Argeș, aflat incognito la fața locului ca să supravegheze intervenția subalternilor, ne-a declarat în exclusivitate:
”M-am îmbrăcat în salopetă de gunoier ca să nu mă recunoască oamenii din Topoloveni. De ce să mă înjure? Am și eu familie acasă. Dacă doamna ministru mi-a dat ordin clar să intervin, cum puteam s-o refuz? Să știți că la noi, aici în localitate, treaba merge bine de când magiunul de Topoloveni a fost recunoscut pe plan mondial. Oamenii sunt mulțumiți, mănâncă magiun ș9i se simte bine, deci de ce să protestăm prostește? Protestezi când ai motiv, nu când primești bani de la Soros, da? I-am săltat pe Iohanniști să nu ne facă orașul de râs. Orașul nostru este mic și nu vrem să ne zică domnu' președinte Dragnea pe la televiziuni că am fi un cuib nazist #rezist, m-ați înțeles?”.

Protestatarii din Topoloveni săltați de pe stradă și băgați la dubă au spus că singurul lor scop pentru care s-au adunat în fața casei de cultură din oraș a fost să-l servească pe Liviu Dragnea cu magiun deoarece este cam acru în ultima vreme și voiau să-l mai îndulcească. La rândul său, contactat de reporterii Roșia Today, Liviu Dragnea s-a arătat surprins de intervenția în forță a jandarmilor: ”Eu nu i-am spus ministrului de Interne să-i bage la dubă ziua-n amiaza mare. Ar fi fost o prostie din partea mea. Plus că îmi place și magiunul, mai ales că-i românesc, făcut din prunele noastre. Eu am rugat-o pe Carmen Dan să acționeze discret, să-i salte pe drogați înainte de a ieși din casă, nu după! Iar magiunul cu care acei drogați cu ochii injectați de ură au vrut să mi-l toarne în cap, o să i-l trimit lui Iohannis să îl facă mănânce cu prietenii lui de la UE cu care văd că-i place să stea la masă și să facă poze. În altă ordine de idei, vă spun cu toată seriozitatea, mi s-a spus de catre jandarmi că acei indivizi violenți au fost văzuți cum trăgeau magiun pe nas. Așa ceva nu poate fi trecut cu vederea. Iohannis a distrus această țară.”

Acesta este un text satiric, iar opiniile autorului nu reprezintă, neapărat, poziția Europei Libere.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG