Linkuri accesibilitate

Roșia Today: Protocoalele ”lovește” din nou


După ce Curtea Constituțională a României a declarat neconstituționale protocoalele semnate între SRI și diverse instituții din Justiție, România a luat foc. După iadul alb, care a paralizat țara săptămâna aceasta, acum ne-a luat pe nepregătite iadul protocoloalelor. Nu știm exact ce culoare are, dar pare destul de maroniu. Iată cum au reacținat unii și alții la vestea neconstituționalității protocoalelor.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

1. Premierul Viorica Vasilica Dăncilă are si ea probleme cu protocoalele, dar nu din punct de vedere juridic ci din punct de vedere lingvistic. Nu este decisa cum se pronunta corect: protocale sau portocoale. Ministrul culturii, “care” l-a consultat, i-a spus ca ambele variante sunt corecte, oamenii înțeleg că nu-s toți idioți.

2. După celebra lucrare Protocoalele Înțelepților Sionului, nea Nelu Iliescu a anunțat că va publica Protocoalele Înțelepților Ionului.

3. Petre Daea este foarte supărat că SRI nu a avut bunul simț să semneze un protocol cu oaia românească. Dumnealui vede oaia românească drept una dintre cele mai importante instituții culturale, sociale, politice și economice ale acestei țări, mult în fața CCR de exemplu, ceea ce, pe undeva, este foarte aproape de realitate.

4. Lia Olguța Vasilescu, deși nu mai face parte din cabinet, a anunțat că va mări cu 25% salariile și cu 30% pensiile tuturor celor care au fost condamnați pe bază de protocoale.

5. Gigi Becali a anunțat că vrea să se semneze un protocol între SRI și Dumnezeu, iar el se oferă să semneze protocolul în locul lui Dumnezeu.

6. Jandarmeria Română a luat act de neconstituționalitatea protocoalelor și a promis că o să bată la sânge orice protocol pe care îl găsește pe stradă sau în Piața Victoriei. De asemenea, în cazul în care protocoalele nu se liniștesc, jandarmii vor da cu gaze lacrimogene în ele.

7. După știrea că protocoalele sunt neconstituționale, Gabriela Firea a hotărât închiderea școlilor pâna ce acestea vor deveni constitutionale.

8. Mai multe asociații de locatari din țară s-au hotărât să semneze protocoale între SRI și Radet, sperând ca în felul acesta să primească și ei căldură și apă caldă.

9. Bianca Drăgușanu a anunțat că vrea să semneze un protocol secret între siliconul din sânul drept, pe care si-a tatuat “SRI” , și siliconul din sânul drept, pe care are tatuat “DNA”. „Nu știu exact la ce mi-ar folosi, dar am auzit că este la mare modă. În cluburi nu mai intri fără protocoale” ,a declarat fosta asistentă TV.

10. Marian Vanghelie a anunțat că a semnat și el un protocol pe când era primar la Sectorul 5 dar nu stie cu cine deoarece el știe “decât” să semneze, nu să și citească.

XS
SM
MD
LG