Linkuri accesibilitate

Roșia Today: Se lansează programul Rabla pentru guvernare


Liviu Dragnea, în plenul Parlamentului
Liviu Dragnea, în plenul Parlamentului

Ne batem cu Germania la nivel de trai și cu Siria la viteza cu care cetățenii părăsesc țara. Dar putem mai mult. Merităm mai mult, vorba sloganului electoral al PSD. Din acest motiv, Liviu Dragnea e hotărât să implementeze programul Rabla pentru guvernare.

Se pleacă de la modelul de succes Cuc, de la Ministerul Transporturilor. Un om care a intrat la Palatul Victoria timid, cu grave probleme de comunicare, dar care la „reievaluare” s-a dovedit a fi o soluție bună.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

A fost trimis acasă, să mai repete ce n-a știut la prima înfățișare în fața românilor. Când s-a întors, situația s-a schimbat total. Doar în această săptămână s-a început construcția câtorva mii de kilometri de autostradă. Pe unele porțiuni, domnul Cuc rupe contracte în fața camerelor de filmat, pe altele le inaugrează din vârful buzelor. În presă apar și imagini cu șantierele de pe întreg cuprinsul patriei. De la podul peste Dunăre, de la Brăila, o dronă ne-a arătat o potecă pe care va trece o basculantă. Se lucrează la foc automat.

Acest caz fericit de reciclare a cadrelor va fi repetat și în ministerele unde nu se face performanță la nivelul așteptat. E foarte posibil ca Tudorel Toader să se întoarcă la Justiție. Acolo sunt treburi neterminate. Între timp, Tudorel s-a mai hodorogit și s-a mai înmuiat, deci sunt toate șansele să revină cu forțe proapete și cu o gândire corectă.

Se fac eforturi mari pentru reintegrarea în societate a lui Dănuț Andrușca. După ce va absolvi un curs de logopedie, el va putea repus în funcția de ministru al economiei. Potențial are, doar că nu a fost șlefuit cum trebuie.

Conform surselor Roșia Today, programul Rabla pentru guvernare nu se limitează doar la foști miniștri. Se pot înscrie cetățeni care au eșuat pe alte planuri. Întâietate vor avea cei care au lucrat la stat, dar care, din diverse motive, ori au fost dați afară, ori au suferit condamnări. Numai cine nu muncește nu greșește pare să fie deviza acestui program revoluționar. Dacă va fi pus corect în aplicare, se pot obține rezultate spectaculoase. Vom fi prima țară din lume unde reeducarea se va face în fruntea țării, în văzul tuturor. Resurse avem, ar fi păcat să nu le exploatăm.

Acesta este un text satiric, iar opiniile autorului nu coincid, neapărat, cu poziția Europei Libere.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG