Linkuri accesibilitate

Roșia Today: Teste anti-doping pentru miniștrii români care țin discursuri la Bruxelles


Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Tudorel Toader și Petre Daea au făcut o impresie excelentă cu ocazia prezentării priorităților președinției române a Consiliului U.E. Cuvântările lor au amuțit asistența.

„Mulți dintre cei prezenți în sală nu și-au revenit nici până astăzi”, a declarat un martor. „Două doamne din Spania au leșinat. Au ieșit pe targă, cu perfuzii”, continuă sursa noastră.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

​Se pare că unora nu le-au picat foarte bine discursurile miniștrilor români. Invidia i-a făcut să ceară controale anti-doping. „Nici la terasele din Amsterdam nu auzi așa ceva. Imaginația și interpretarea psihedelică a problemelor U.E. au fost la un nivel nemaintâlnit de la Monty Python încoace. Domnul Daea, cel puțin, ne-a făcut să avem mari îndoieli în legătură cu efectele prăjiturilor halucinogene. Dacă vom afla ce substanțe a folosit, atunci cred că e timpul să uităm de LSD, canabis și alte prostii inofensive. A fost pur și simplu fabulos. Cu tot respectul, dar Salvador Dali n-ar fi în stare să reproducă nici un sfert din ceea ce i-ar dicta Daea. Titlul «Cormorani în piscine» este deja disputat de câteva trupe de punk britanice, care vor să-și denumească astfel noile albume. Viorica Dăncilă a lăsat mută de uimire și invidie audiența de la Bruxelles când a anunțat că va continua lupta împotriva Holocaustului și negaționalismului. Toți și-au scos imediat telefoanele și laptopurile și au dat search. Google și-a recunoscut inferioritatea și a cerut trei zile de concediu fără salariu deoarece s-a săturat să raspundă că nu știe. Cine vrea să afle ce înseamnă “negaționalism” s-o întrebe pe Viorica. Acum, dacă tastezi pe Google cuvinte ciudate ca: porcfiterol, cloresterol sau paradogmă, îți apare direct mesajul: nu știu, întreab-o pe Viorica.

“Cei care au cerut testarea miniștrilor români au dreptate, deși eu cred că sunt invidioși”, e de părare un europarlamentar finlandez. „Fără să fim lipsiți de modestie, credem că, sub conducerea României, Consiliul U.E. poate lua un Oscar în luna februarie”, a încheiat acesta. Oscarul pentru defecte speciale, încheiem și noi.

XS
SM
MD
LG