Linkuri accesibilitate

Roșia Today: Tudose rupe tăcerea


Roșia Today a imaginat un dialog între Liviu Dragnea și Mihai Tudose, în ajunul vizitei în România a unui oaspete important
Roșia Today a imaginat un dialog între Liviu Dragnea și Mihai Tudose, în ajunul vizitei în România a unui oaspete important

Mihai Tudose, cel mai înalt premier din istoria României, a povestit întâmplări din culisele vizitei la București a omologului său din Japonia, Shinzo Abe, de anul trecut. Poate vă ma amintiți cum a venit omul tocmai din cealaltă parte a lumii și nu a avut cu cine să se întâlnească, pentru că pesediștii erau ocupați să se certe între ei. Roșia Today a pus mâna pe înregistrarea discuției dintre Dragnea și Tudose, care a avut loc cu o zi înaintea demiterii.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

M.T.: Domn’ președinte, vine mâine premierul Japoniei.

L.D.: Să vină. A zis cineva să nu vină? Ce treabă are partidul cu premierul Japoniei?

M.T.: Domn președinte, dacă mă demiteți azi, mâine nu avem premier care să se întâlnească cu japonezul. Stau mâine în funcție și imediat cum am dat mâna cu el la plecare, vin, semnez demisia și nu mai auziți de mine.

L.D.: Bă, Tudose, l-ai chemat tu?

M.T.: Nu, domn președinte.

L.D.: L-am chemat eu?

M.T.: Nu cred că l-ați chemat dumneavoastră. Vă rog eu mult, o să scrie presa internațională urât de noi. Lăsați-mă să-l primesc pe omul ăla. Cine îl ia de la aeroport, cine îl duce, unde îl duce, unde stă, unde mănâncă?

L.D.: La restaurantul japonez, unde să mănânce? Sushi la mall Băneasa, habar n-am.

M.T.: Bă, Liviule, nu e caterincă, eu vorbesc serios.

L.D.: Păi, ce, eu nu vorbesc serios? O să vezi că or să vrea să mai vină. Îi duce SPP-ul prin centrul vechi, o sarma, o măslină, un ștergar, o sa-i placă. Vorbește la Muzeul Satului să țină deschis până mai târziu. Dacă ăsta, împăratul...

M.T.: Premierul.

L.D.: Așa, dă-l în, Doamne iartă-mă, dacă ăsta vrea și ceva acțiune seara, vorbim cu Codrin să-i dea ceva pe cameră sau îl scoate la un club. O să fie bine.

M.T.: N-o să fie, domn președinte.

L.D.: Hai, că deja ești obraznic și îți depășești atribuțiile. După ce-ți iei șahul, sticlele de vodcă si ficusul din birou de la Guvern, să lași cheile la fata aia blondă care-mi aduce mie salata boeuf când vine de la Videle. A, uite-o. Viorico, ia cheile de la domnul Tudose și intră în Biroul 1, că vin și eu imediat. Te rog eu mult.

Viorica- Și salata?

L.D.- Da, și salata. O mănânc mai incolo. Avem timp. Trei ani avem timp…

XS
SM
MD
LG