Linkuri accesibilitate

Roșia Today. Viorica Dăncilă: Pe mine nu mă deranjează să rămân prim-ministru din partea USR-Plus și PNL, dacă domnul Iohannis mă vrea


Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni cu executare a fost ca o descătușare pentru unii dintre apropiații președintelui PSD.

Aceștia au răsuflat ușurați că în sfârșit pot vorbi liber despre adevărata situație din partid, fără teamă că ”tiranul” le va pune pumnul în gură, îi va umili la televizor sau le va tăia accesul la comisioane. Iată ce le-au declarat reporterilor de la Roșia Today, în exclusivitate, mai mulți lideri ai PSD:

Lia Olguța Vasilescu – Rezultatul alegerilor este sută la sută eșecul lui Dragnea, care a confiscat partidul împreună cu Codrin Ștefănescu. Nu doresc nimănui să fie condamnat, dar cu 23% la europarlamentare la ce s-ar fi așteptat Liviu? Să-l felicit?! Eu îi mulțumesc că a fost la nunta mea, dar din punct de vedere politic și uman este o catastrofă. Această condamnare definitivă îmi ușurează sufletul deoarece nu știam cum să-i spun că eu și cu Claudiu nu am vrut niciodată să-i fim nași la nunta cu acea fetiță. Justiția ne-a ajutat să scăpăm de această corvoadă. Mulțumim Curții Supreme pentru sprijin.

Codrin Ștefănescu – Statul Paralel și-a făcut datoria și l-a decapitat pe Dragnea. Să fie sănătos. Eu am făcut ce-am putut. I-am zis să se opereze la spate și să dispară din peisaj de mai multe ori. El a insistat că știe ce face. Și ce a făcut? O porcărie. Astea sunt rezultate la alegeri? O mizerie ordinară, care el este total responsabil. Un individ ros de invidie, aroganță si ură. Foarte greu am suportat să-i duc geanta prin campanie și să-i dau analgezicele pentru spate când făcea criza. Un calvar. Cum dispăreau camerele tv trebuia să-l car in spate pe holuri și pe scări, că nu mai putea cu hernia de disc. Bine că s-a dus. Aș vrea să transmit, la final, felicitări lui Ludovic Orban pentru locul unu. Bravo, Ludovice!

Cătălin Rădulescu (deputatul mitralieră) – Sunt prea trist ca să comentez ceva. Totuși, nu pot să nu mă gândesc că există un Dumnezeu acolo sus și acesta face în așa fel încât marii conducători, marii lideri ai partidului să se reunească după gratii. De pildă Mazăre și Dragnea. Sper ca această perioadă de reflecție să le aducă un dram de minte în plus și că data viitoare vor fi mai atenți. Am încredere că PSD va fi ce-a fost odată, cu condiția să ieșim din UE și să ne facem singuri propriul rost in Europa.

Carmen Dan – (plânge mocnit) Vă rog mult, nu pot să vorbesc acum. L-am iubit... Mă scuzați pentru starea în care sunt, dar plâng de aseară în continuu.

Viorica Dăncilă – Partidul și noi toți trecem printr-o perioadă dificilă, care fiecare îi este frică să vină în locul domnului Dragnea. Prea mulți am ajuns la pușcărie din cauza presiunilor venite din partea Uniunii Europene. Este nedrept. Din punct de vedere umanitar sunt alături de Liviu Dragnea, dar din punct de vedere politic sunt alături de un partid distrus, scufundat , demolat de un om care este bolnav de putere. Chiar mâine voi depune plângere la parchet pentru distrugere și vătămare a partidului de către acest om. Rămân premier din dragoste de țară. Nu-mi dau demisia si îl anunț pe domnul Iohannis că îl iert pentru toate criticele care mi le-a făcut și pentru toate telefoanele care nu mi-a raspuns. Sper să stăm unul lângă altul la slujba care ne-a invitat Papa. România începe de azi o viață nouă cu mine în fruntea unui PSD reformat și proaspăt.

Acesta este un text satiric, iar opiniile autorului nu coincid, neapărat, cu poziția Europei Libere.

VIDEO. Vot în Las Fierbinți. „Păi dacă am zis DA, nu iese tot Băse... ăsta, Iohannis?”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:56 0:00

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG