Linkuri accesibilitate

Roșia Today: Vitamina D pentru copii și silicoane pentru adulți


Cea mai tânără secretară care știe limba rusă. Lia Olguța Vasilescu a explodat! Consilierul Vâlcov a găsit soluția pentru stoparea devalorizării leului.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

După ce, vorba lui Ponta, a alergat cu șoriciul de porc după șefii SRI ca să-i angajeze iubita pe post de transaltor din limba rusă, mai nou Liviu Dragnea se războiește cu serviciile aservite statului paralel.

Pe lângă faptul că taie din bugetul acestora ca să dea vitamina D la copii, Dragnea ar vrea să folosească surplusul de bani și pentru alte pomeni. ”După ce vom termina campania cu vitamina D la copii, continuăm cu vitaminele E, F si G, iar dacă ne mai rămân bani de la SRI facem și pentru pensionari un program de pus dinți din plastic sau termopan, ca să nu mai arate așa de rău când demonstrează la Cotroceni“, ne-a declarat Liviu Dragnea, din fuga mașinii care-l ducea la Parlament.

Coaliția USR-Plus a fost catalogată de Liviu Dragnea drept o asociere între securiști de teapa celor înscriși în partidul lui Ponta, Pro România. În replică, Ponta i-a amintit lui Dragnea că pe vremuri încerca să-și angajeze fosta iubită la SRI. Potrivit unor surse, ar fi vorba de Cătălina Ștefănescu (24), cel mai tânăr parlamentar din istorie, care plecând de la statutul de secretară de Teleorman intenționa să ajungă secretara generalului Coldea și, ulterior, secretara lui Jean-Claude Junker. N-a fost să fie, întrucât Coldea a demisionat, iar Jean-Claude este prea bătrân să mai fie interesat de secretare de 24 de ani.

După împărțirea bugetului pentru primării, Gabriela Vrânceanu Firea a luat foc. Primarul general al Capitalei l-a provocat pe ”ticălosul” Liviu Dragnea la o dezbatere televizată (fie și pe România TV!), în care să discute, cu cărțile pe față, despre cum fură PSD-ul bani din buzunarele marilor orașe. Emisiunea va fi moderată de Sebi Ghiță, în direct din Serbia, iar telefonic vor interveni Radu Mazăre, din Madagascar, Elena Udrea, din Costa Rica, și Elan Schwartzenberg, din Israel. Fostul primar general Viorel Lis va apărea dezbrăcat și va arăta pe viu câți bani rămân efectiv la primării în baza acestui proiect de buget.

Leul continuă să se devalorizeze în raport cu euro, în ciuda intervenției BNR. Consilierul guvernamental Darius Vâlcov crede că singura soluție ar fi ca el să îl înlocuiască pe Mugur Isărescu, care, în mod clar, este un dușman al reformelor și al dezvoltării României. “Cu mine la BNR, ROBOR-ul va fi 0 la sută, iar cursul valutar va fi 1 euro = 0 lei”, a spus Darius Vâlcov pentru Roșia Today.

XS
SM
MD
LG