Linkuri accesibilitate

RoșiaToday: Krasnâileaks


MIistrul JustitieiTudorel Toader si Codruta Kovesi, fata in fata la CSM
MIistrul JustitieiTudorel Toader si Codruta Kovesi, fata in fata la CSM



Bună ziua. Sunt hackerul rus Crucifer și vă trimit al doilea episod din serialul Krasnâileaks, bazat pe informații furate din conturi de e-mail deținute de oameni foarte importanți din România.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

Astăzi vă voi dezvălui un mesaj privat din contul de e-mail al lui Tudorel Toader. Iată ce i-a scris ministrul Justiției din România, în particular, Laurei Codruța Kovesi. Citez: ”Dragă Codruța, am „ievaluat” toate aspectele care privesc relația profesională dintre noi și am tras următoarea concluzie: nu eu sunt autorul scrisorilor către Financial Times si alte publicații străine. Le primesc servite pe WhatsApp de la specialiștii PSD-ului care dețin pagini de internet fantomă prin care promovează știri false despre opoziție și dușmani. Eu aș vrea din tot sufletul ca tu să devii procuror șef la UE, pentru că este mult de lucru cu corupția din Europa. Și m-aș mândri să avem un român de-al nostru la cel mai înalt nivel. Crezi că mie îmi convine să mă înjure toată lumea? Am și eu onoarea mea. Mă bate lumea cu ouă pe stradă când mă plimb prin Iași. Mă huiduie activiștii, mă șicanează studenții. Guvernarea PSD o să treacă și românii o să-și amintească doar de individul cu părul rar de la Justiție care i-a pus bețe-n roate lui Kovesi. Crede-mă, chiar dacă oficial spun peste tot că ești o calamitate și că ai făcut sute de abuzuri, pe la spate, neoficial, te sprijin din tot sufletul cu recomandări, de la Timermans la Comisia de la Veneția, peste tot te-am lăudat. Să ții minte asta când ajungi acolo sus, la Bruxelles.

P.S. Să nu-i spui lui Dragnea că te susțin pe ascuns. Ăștia ar fi în stare să-mi taie pensia specială dacă află. Mă așteaptă o zi grea la moțiune, s-ar putea să pic. Te rog ține-mi pumnii. Unul mai favorabil ție nu există în tot sistemul judiciar românesc. Te pup și iartă-mă pentru tot ce ți-am făcut.”

Iată și e-mailul pe care doamna Kovesi i l-a trimis în aceeași zi lui Tudorel Toader: ”Stimate domnule ministru, am „ievaluat” și eu mesajul dvs. și nu știu cum să-l interpretez. M-a emoționat un pic sinceritatea dvs. Chiar mi-a dat o lacrimă. Dar m-am și enervat. Să înțeleg că jucați la două capete, ca să câștigați în orice situație? Să înțeleg că sunteți în același timp și cu mine, dar și împotriva mea?! Degeaba mă hărțuiți cu dosarele fabricate la comandă. Sunt nevinovată și din punctul meu de vedere tentativa dvs. de a vă disculpa este la fel de inutilă ca încercarea guvernului Dăncilă de a-mi săpa groapa. Dacă ajung la Bruxelles procuror șef promit să nu vă uit. Oricum nu vă uit. Nici pe dvs., nici pe Adina Florea. Eu pe lângă ea sunt o zână în materie de abuz și rea- credință, lucruri de care mă acuzați cu atâta răutate. Les jeux sont faits, rien ne va plus, dacă înțelegeți ce vreau să spun. Am încheiat în franceză deoarece mă pregătesc pentru Luxemburg unde este sediul parchetului UE. Cu drag, Codruța. ”

Sper că vă place ce v-am dezvăluit astăzi. Sunt hacker-ul rus Crucifer și vă aștept săptămâna viitoare cu alte bombe din Krasnâileaks.

XS
SM
MD
LG