Linkuri accesibilitate

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, infectat cu noul coronavirus


Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat miercuri că este infectat cu noul coronavirus.

El a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook și a explicat că nu a avut simptome până marți seară când a început să se simtă rău, motiv pentru care miercuri și-a făcut un test în urma căruia a fost testat pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

El a făcut un apel, către toți cei care știu că au interacționat cu el, să se testeze la „orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”.

Robert Negoiță, candidat la Primăria Sectorului 3 din partea Alianței Pro București 2020, a spus într-un interviu acordat recent Europei libere că nu crede că va avea nevoie să se testeze în campanie, pentru că la primărie este termoscaner.

„De câte ori intru sau ies din primărie, avem un termoscaner care ne spune temperatura. Dacă depășim, sună alarma. Nu port mănuși, nu sunt necesare mănușile dacă nu strănuți, tușești în palmă. Am măști în mașină, când e nevoie, le folosesc. Dacă nu am nici un fel de simptome, nu consider necesar să mă testez”, a fost punctul de vedere exprimat de Robert Negoiță pentru Europa Liberă.

Regulile stabilite de autorități pentru campania electorală interzic mitingurile și adunările publice mai mari de 50 de persoane în aer liber. De asemenea, atunci când vor împărți pliante sau alte materiale promoționale, echipele de campanie trebuie să aibă mănuși, măști și dezinfectant.

XS
SM
MD
LG