Linkuri accesibilitate

România blochează zborurile dinspre și înspre Marea Britanie pentru 14 zile


Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis suspendarea zborurilor spre și dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord pentru toate aeroporturile din România pe o perioadă de 14 zile.

Măsura intră în vigoare din 21 decembrie, ora 19.00.

De asemenea, s-a aprobat introducerea Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în lista zonelor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea. Măsura intră în vigoare din 21 decembrie, ora 00.00.

Noile măsuri au fost luate ca urmare a apariției unei tulpini a virusului SARS-COV-2 în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei.

Decizia blocării zborurilor dinspre și înspre Marea Britanie a fost luată deja de Olanda, Belgia și Italia și este analizată de Germania, Franța, dar și alte state europene.

  • 16x9 Image

    Cristian Andrei

    Face parte din echipa Europa Liberă din aprilie 2019, prima dată ca freelancer, iar din ianuarie 2021 este Senior Editor. În ultimii 15 ani a trecut de la presa tipărită, la televiziune și apoi, la presa online. Ca reporter de teren în zona politică este printre cei mai experimentați jurnaliști acreditați la PSD, dar a relatat și despre evoluția tuturor partidelor din ultimul deceniu. A făcut parte din redacția Gândul până în 2015, iar în televiziune a lucrat pentru Digi24.

XS
SM
MD
LG