Linkuri accesibilitate

Roșia Today: Excepțional. PSD vrea să lanseze programul „Omul nou”


Roșia Today a pus mâna pe unul dintre cele mai mari secrete ale actualilor guvernanți.

După o ședință cu ideologii partidului și consilierii israelieni, un deputat PSD a uitat pe masă o mapă care conține schițele unui proiect uluitor. Este vorba despre „Omul nou”, un program menit să înceapă anul acesta și să fie finalizat în cel mult zece ani.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

Am consultat un antropolog pentru a înțelege mai bine conținutul mapei. Mai jos, puteți citi concluziile trase de acesta.

„Am citit documentul și din el reiese că domnul Dragnea e nemulțumit de populația actuală. Introducerea este scrisă cu mâna lui. Pare că stă mai mult singur și e mereu îngândurat. Simte o mare dezamăgire că lumea nu il înțelege. Țara e defăimată la Bruxelles, dezinformarea și răutățile nu mai încetează, înjuraturile pe Facebook la orice postare de-a sa sunt de cel mai mare prost gust, orice face sau spune este atacat violent, cu maximă rea voință de indivizi plătiti de forțe externe să impiedice punerea in practică a programului de guvernare asumat de partid la alegeri. “Așa nu se mai poate”, spune domnul Dragnea. “Trebuie schimbat ceva, iar dacă sistemul nu poate fi modificat, atunci să se modifice omul, poporul. Vom face omul nou.”

Schița românului viitorului se bazează pe niște principii simple și sănătoase. Omul nou nu trebuie să aibă studii. Studiile abat cetățeanul de la calea corectă. Pentru ocuparea unui loc de muncă e suficient să prezinți un certificat de telespectator la postul de stiri care sustine ideile corecte ale partidului. Acolo ți se spune tot. Sunt jurnalisti bine pregătiți care mestecă informația și o fac ușor de digerat. Omul nou trebuie doar să o inghită. Eforturile lui trebuie îndreptate către alte obiective, cum ar fi rezolvarea problemelor cu justiția, cu legea, cu bancile, cu străinii de la UE. Să fie o mândrie că știi să vorbești prost doar limba română, indiferent de context. Cine vorbește corect, cine poate să-și exprime gandurile coerent fără să transpire în palme și să se bâlbâie reprezintă elemente dușmănoase care trebuie anihilate, deoarece vor introduce confuzie și ură printre oamenii onești și cinstiți din această țară.

Apoi, este vorba de redobândirea mândriei naționale. Ea fost terfelită de niște generații de trădători care preferau să învețe, să citească cărți, să mergă la teatre, să viziteze muzee, să aibă firme mici sau mijlocii, să muncească la privat, la multinaționale, la bănci străine și să despoaie de ultimele resurse de petrol, gaz și bauxită patria noastră. Acești oameni nu-s români corecți. Ei trebuie să se schimbe dacă vor să contribuie la dezvoltarea și propășirea neamului nostru. Ori se uită la televiziunile noastre ori, dacă nu, afară, să plece în UE unde ei cred că umblă câinii cu covrigi în coadă. La finalul documentului am găsit și un desen care înfățișează omul nou din România anului 2029. Înălțime medie, mustață, freză, eventual chelie, câțiva negi pe obraz, privire blândă, dacă e femeie să fie blondă, gospodină, piept generos, costum popular, buletin de Teleorman”.

XS
SM
MD
LG