Linkuri accesibilitate

Roșia Today. Promisiuni incredibile marca PSD: servicii tip UBER în agricultură!  


Roșia Today
Roșia Today

Cu doar câteva zile înainte de alegerile din 26 mai, reporterii Roșia Today au intrat în posesia documentului prin care președintele PSD intenționează să-i determine pe alegători să pună ștampila acolo unde trebuie.

Mai exact, Liviu Dragnea are de gând să dea publicității nu mai puțin de zece promisiuni suplimentare față de programul de guvernare.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

Vi le prezentăm, în exclusivitate, punct cu punct:

  1. 1. Serviciile de tip UBER vor fi interzise definitiv în mediul urban și relocate în mediul rural. Vor fi acceptate căruțe fabricate începând cu septembrie 2009, semănători și tractoare cu Euro 6.

  1. 2. Vor primi subvenții agricole semnificative și țăranii de la oraș care dețin plantații în balcoane, pe acoperișul blocurilor și în subsoluri. Se califică inclusiv plantațiile ecologice de canabis medicinal.

  1. Țăranii din mediul urban vor putea crește animale domestice în apartament – găini, curci, gâște, oi, capre, vaci, cu excepția porcului.

  1. Cine poate demonstra că a votat NU la referendumul din 26 mai sau, și mai bine, că nu a votat deloc, va primi bilete gratuite la toate concertele lui Nicoale Guță timp de doi ani.

  1. Guvernul va stabili o pensie specială în valoare de 200 de euro pentru mamele divorțate, cu condiția ca fostul soț să-și refacă viața cu un membru (sau membră) PSD.

  1. Românii care la sfârșitul anului fiscal vor demonstra că în 2019 au mâncat doar alimente românești și s-au îmbrăcat doar cu haine produse în România vor primi o diplomă de excelență și o pereche de teneși chinezești ADIBAS.

  1. Ministerul Transporturilor va demara în luna iunie a.c. studiul de fezabilitate pentru podul aerian cu drone Iași-Tg. Mureș, ca alternativă la autostrada Unirii. Programul Prima dronă va completa și va înlocui, în mod firesc, programul Prima Mașină.

  1. Toate protestele stradale vor fi interzise și toți protestatarii anti PSD vor fi ținuți în dube până vor spune corect parolele stabilite de poliție.

  1. Palatul Cotroceni va fi declarat muzeu, iar Klaus Iohannis va fi exponat.

  1. Pensiile și salariile speciale ale bugetarilor vor fi majorate din nou, în funcție de rezultatul alegerilor din 26 mai, astfel: cu 5%, dacă PSD obține minim 30%, cu 10%, dacă PSD ia 35% și cu sută la sută dacă partidul trece de 40%. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Acesta este un text satiric, iar opiniile autorului nu coincid, neapărat, cu poziția Radio Europa Liberă.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG