Linkuri accesibilitate

Sănătatea, Educația, Transporturile și Dezvoltarea vizate de viitoarea rectificare bugetară


Premierul Ludovic Orban
Premierul Ludovic Orban

Ministerele și domeniile care vor primi fonduri la viitoarea rectificare bugetară sunt, cel mai probabil, Transporturile, Dezvoltarea, Sănătatea și Educația, a anunțat luni premierului Ludovic Orban.

El a spus că banii vor fi destinați investițiilor, în special celor în infrastructura de transport, sănătate, educație și locală.

„Ministerul Finanţelor a început dialogul şi analiza pe execuţia bugetară, pe nevoile de susţinere a cheltuielilor. Cu siguranţă vom face creşteri pentru investiţii, în special pentru investiţii în infrastructură, indiferent că este infrastructură de transport, de sănătate, de educaţie, infrastructură locală. Cel mai probabil, acolo unde este nevoie de creşterea finanţării pentru investiţii, la Ministerul Transporturilor, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, la Ministerul Sănătăţii, la Ministerul Educaţiei, unde evaluăm nevoia de a creşte resursele pentru a susţine investiţiile, vom aloca resurse suplimentare", a spus Orban, la sediul PNL.

XS
SM
MD
LG