Linkuri accesibilitate

Scurgeri de gaze la o stație GPL din sectorul 3. Stația fusese verificată în urmă cu trei zile 


Stația GPL de la se simțea miros de gaze este situată într-o zonă cu locuințe
Stația GPL de la se simțea miros de gaze este situată într-o zonă cu locuințe

Pompierii bucureșteni au intervenit, sâmbătă seară, cu perdea de apă asupra unei butelii de GPL de la o stație de pe strada Energeticienilor, partener Rompetrol. Intervenția a survenit după ce localnicii au reclamat puternic miros de gaz.

Forțele de ordine au dispus încercuirea zonei pe o rază de 100 de metri și evacuarea a aproximativ 50 de persoane, stația aflându-se în apropierea unui bloc de locuințe. Cinci autospeciale au acționat pentru răcirea containerului de gaz, după ce, în zonă s-a simțit miros puternic.

Martor scurgeri de gaze sector 3
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:00:48 0:00

Prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, a declarat la Digi24 că pericolul a fot neutralizat și scurgerea a fost oprita repede.

„Au existat scurgeri la o supapă de supraplin, sația era închisă. A fost verificată de ISCIR acum trei zile și închisă, pentru că nu respecta planul inițial”, a declarat prefectul Rareș Hopincă.

Martor scurgeri de gaze
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:44 0:00

La fața locului au rămas două autospeciale de stingere , pentru supraveghere și tranzvazarea gazului, anunță ISU:

Contactați de Europa Liberă, reprezentanții Rompetrol au spus că stația era partener al companiei, Florian Top SRL, ceea ce înseamnă că se aprovizionează de la Rompetrol, iar întreaga responsabilitate juridică este a partenerului.

  • 16x9 Image

    Oana Despa

    A lucrat mai bine de 20 de ani în televiziune unde a fost reporter specializat pe domeniul Justiției sau a condus secții de Investigații. A produs una dintre emisiunile de impact despre devalizarea României după 1989 - România furată. În prezent este pasionată de alfabetizare media și combaterea dezinformării.

XS
SM
MD
LG