Linkuri accesibilitate

Simona Halep, amânată pentru a treia oară pentru judecata în procesul de dopaj


Simona Halep a anunţat pe Instagram Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului a cerut o nouă amânare a audierii în cazul său de dopaj.
Simona Halep a anunţat pe Instagram Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului a cerut o nouă amânare a audierii în cazul său de dopaj.

Fostă lideră a tenisului mondial, Simona Halep a anunțat, luni seara, că Agenția Internațională pentru Integritatea în Tenis, ITIA, a cerut amânarea audierii cazului său de dopaj pentru a treia oară.

Simona Halep urma să fie audiată de tribunalul independent Sports Resolutions pe 28 mai.

„Sunt din nou extrem de şocată şi dezamăgită de atitudinea ITIA. În timp ce ITIA, prin reprezentantul său Nicole Sapsead afirma public în urmă cu trei zile că ITIA ‘rămâne hotărâtă să comunice cu doamna Halep într-o manieră empatică, eficientă şi în timp util’, în acelaşi timp cei de acolo cereau oficial Tribunalului să îmi amâne audierea... pentru a treia oară”, a scris Simona pe contul oficial de Instagram.


Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată dopată la US Open 2022. Sportiva anunțase că nu mai joacă din august anul trecut.

Pe 19 mai 2023, ITIA a anunțat că pe numele lui Halep a fost adăugat un nou cap de acuzare, după ce în pașaportul ei biologic ar fi fost identificate „iregularități".

Cazul Simonei Halep urmează să fie judecat de o organizație independentă, Sports Resolutions.

XS
SM
MD
LG