Linkuri accesibilitate

Site-ul INML, atacat de hackeri cu mesaje anti-PSD și împotriva lui Dăncilă și Dragnea


Site-ul Institutului de Medicină legală, spart de hackeri
Site-ul Institutului de Medicină legală, spart de hackeri

Hackerii care au atacat sâmbătă site-ul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) "Mina Minovici" au postat mesaje injurioase la adresa PSD și a premierului Dăncilă, îndemnând totodată românii să vină în număr mare la mitingul din 10 august.

În cel de-al doilea atac care a avut loc sâmbătă după-amiaza a fost postat un mesaj care cerea demisia guvernului Dăncilă.

Duminică dimineața pe site încă apare mețiunea ”pagină în construcție”.

Pe site-ul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML), în locul paginii de start a fost postat textul "Hacked by #X_v. Am doar câteva mesaje care aş vrea să fie ascultate". Urmau mesaje injurioase la adresa PSD, a lui Liviu Dragnea, dar și a lui Gheorghe Dincă, bărbatul care le-a ucis pe cele două fete, Alexandra și Luiza.

De asemenea, românii erau îndemnați să vină în număr cât mai mare la mitingul din 10 august: "Vă aşteptăm în număr cât mai mare la protestul din 10 august, suntem cu voi", iar alte patru mesaje spuneau: "Vrem o românie mare, liberă și curată" și "Demisia, Jos PSD".

Ulterior au fost afișate și două fotografii - una cu premierul Viorica Dăncilă și cealaltă cu fostul lider al PSD Liviu Dragnea. Pe prima dintre ele apare mesajul: "Poporul vă cere demisia, Analfabetă mincinoasă".

De sâmbătă seară și până în acest moment pe site-ul INML apare mențiunea "Pagină în construcție".

Institutul de Medicină Legală a finalizat sâmbătă dimineața analizele ADN pe probele ridicate din casa lui Gheorghe Dincă, iar rezultatul este că oasele arse apațin Alexandrei. Informația apăruse pe surse încă din cursul zilei de vineri, iar primul anunț a fost făcut vineri seara de Alexandru Cumpăna­șu, unchiul Alexandrei, care a scris pe pagina sa de Facebook, că ministrul justiției, Ana Birchall, a sunat familia pentru a-i comunica rezultatul analizelor care confirmă moartea fetei.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG