Linkuri accesibilitate

Sorina Pintea a fost adusă din nou în Arestul Capitalei, după ce a primit îngriiri medicale la spital


UPDATE: Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a fost dusă din nou, în Arestul Central, unde se află în arest preventiv, după ce a primit îngrijiri medicale într-un spital din Capitală.

+++

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, aflată în arest preventiv, va fi internată sub pază într-un spital din București, pentru a primi îngrijiri de specialitate, anunță, luni, Poliția Capitalei, citată de agenția Mediafax.

Potrivit Poliției Capitalei, medicul din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 a recomandat ca o persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, să fie internată într-un spital din București, din rețeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Surse judiciare afirmă că este vorba de Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, conform mediafax.

Sorina Pintea a cerut încă de duminică seara, prin intermediul avocaţilor, să fie dusă la spital, deoarece starea ei se înrăutăţeşte în arestul preventiv.

Recent, fostul ministru al sănătății a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă, dermatomiozită.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG