Linkuri accesibilitate

Spitalul din Slatina cere închiderea secției de chirurgie după infectarea a 12 angajați


Imagine generică

Managerul spitalului de urgență din Slatina a cerut Direcției de Sănătate Publică închiderea secției de chirurgie după ce 12 dintre angajații acestei secții au fost diagnosticați cu Covid-19.

După ce patru dintre pacienții acestei secții au fost diagnosticați cu Covid-19, întreg personalul secției a fost testat, a explicat managerul SJU Slatina, Cătălin Rotea.

"Am solicitat DSP Olt suspendarea activităţii Secţiei de chirurgie generală, cu excepţia gărzilor care să trateze urgenţele majore, ca urmare a pozitivării în ultimele 7 zile a 12 angajaţi ai secţiei. 10 angajaţi sunt asimptomatici şi au fost testaţi ca urmare a contactului direct în ultimele 2 săptămâni cu 4 pacienţi ai Secţiei chirurgie generală, testaţi pozitiv în programul de screening al SJU Slatina, chiar dacă erau asimptomatici. Toţi pacienţii internaţi în prezent pe secţie au fost testaţi negativ pentru COVID-19", a spus Rotea, citat de Agerpres.

635 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost depistate până acum la nivelul județului Olt, 28 doar în ultimele 24 de ore.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Bachata Dance cu beneficiarii Centrului de zi Alzheimer din Cluj Napoca
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:17 0:00
XS
SM
MD
LG