Linkuri accesibilitate

SRI a ridicat un plic suspect de la Ambasada Rusiei la București


Ambasada Rusiei la București după un protest al societății civile împotriva invaziei rusești în Ucraina
Ambasada Rusiei la București după un protest al societății civile împotriva invaziei rusești în Ucraina

Echipele pirotehnice ale SRI au ridicat un plic suspect de la Ambasada Rusiei pentru o procedură standard de verificare.

„În urma unui control preliminar, acesta a fost ridicat și transportat în siguranță în vederea expertizării”, anunță SRI într-un comunicat remis presei pe grupul de comunicare de pe whatsapp.

Potrivit procedurii, plicul va fi analizat în laboratoare specializate, „pentru a fi eliminate toate suspiciunile privitoare la posibile substanțe ce ar putea fi prezente.

În acest caz SRI colaborează cu echipele Ministerului de Interne, anunță sursa citată.

  • 16x9 Image

    Dora Vulcan

    Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

XS
SM
MD
LG