Linkuri accesibilitate

Ce au găsit muncitorii de pe șantierul noului stadion din Timișoara


Șantierul noului stadion din Timișoara.
Șantierul noului stadion din Timișoara.

Săpăturile pe șantierul stadionului din Timișoara au scos la suprafață peste 70 de tone de gunoi, care sunt sortate cu mașini speciale și transportate la Arad. Au fost descoperite de la resturi menajere până la materiale din construcții și industriale, transmit Știrile ProTV.ro.

„Undeva la 20% din săpătură ar fi gunoi. Am cărat vreo zece mașini până acum, însemnând 150 – 200 metri cubi. O să mai fie încă probabil 20-30-40 de mașini”, spune șeful de șantier, Cosmin Boloș.

Șeful de șantier al lucrării a mai declarat că descoperirea gunoaielor atrage costuri suplimentare.

Noua arenă „Eroii Timișoarei” de pe Calea Buziașului, va ocupa o suprafață de peste 10.000 metri pătrați și va avea 10.101 locuri pentru spectatori.

Mai multe pe Știrile ProTV.

  • 16x9 Image

    Adrian Ardelean

    S-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2023. A intrat în presă în 2002 și s-a format că jurnalist la BBC World Service Romania. A lucrat mai apoi atât pentru posturi de radio și televiziune naționale ca Europa FM, Digi24, cât și pentru posturi de radio și televiziune regionale ca Transilvania LIVE, Radio Romania Cluj sau EBS Radio Cluj. Experiența lui include producerea și prezentarea de emisiuni live, jurnale de știri, dar și realizarea de analize, reportaje și documentare pe subiecte ce țin de actualitatea în economie, administrație și societate.

XS
SM
MD
LG