Linkuri accesibilitate

Paul Stănescu, despre primarul de la Caracal: Eu l-am rugat să candideze pentru că este unul dintre cei mai buni primari


Ion Doldurea este tatăl patronului parcării GPL care a explodat la Crevedia.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, afirmă că primarul oraşului Caracal, Ion Doldurea - al cărui fiu deţine staţia GPL care a explodat la Crevedia - este „unul dintre cei mai buni primari”

Declarația a fost făcută la înaintea şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD, după cum consemnează news.ro. Stănescu a găsit scuze față de atitudnea lui Ion Dolduea după explozii. „Am înţeles că era în afara ţării, nu ştia nici măcar ce se întâmplase la Crevedia, nu ştia nimic de la fiul lui şi a avut o declaraţie nefericită”, a explicat Stănescu.

Secretarul general al PSD admite că se întâlneşte „frecvent” cu primarul de la Caracal, dar susșine că are doar o legătură „de partid” cu edilul şi nu are informaţii în ceea ce priveşte afacerile familiei Doldurea.

„Eu l-am rugat să candideze pentru că este unul dintre cei mai buni primari şi dacă întrebaţi cetăţenii de la Caracal despre primarul Doldurea să vedeţi ce impresie au despre el”, a spus Stănescu.

Ion Doldurea a fost suspendat din PSD în urma Consiliului Național Politic, în timp ce colegul său de partid de la Crevedia a fost exclus pentru declarațiile făcute după incident.

  • 16x9 Image

    Oana Despa

    A lucrat mai bine de 20 de ani în televiziune unde a fost reporter specializat pe domeniul Justiției sau a condus secții de Investigații. A produs una dintre emisiunile de impact despre devalizarea României după 1989 - România furată. În prezent este pasionată de alfabetizare media și combaterea dezinformării.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Explozie la o navă civilă străină în portul Sulina
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:28 0:00
XS
SM
MD
LG