Linkuri accesibilitate

Tablourile cu Liviu Dragnea au dispărut din sediul central al PSD


Unul dintre tablourile cu Liviu Dragnea, din sediul PSD.
Unul dintre tablourile cu Liviu Dragnea, din sediul PSD.

Mai multe tablouri cu Liviu Dragnea, care se aflau în sala de presă a PSD din Kiseleff, au fost date jos în această săptămână. Pereții au fost vopsiți în alb, iar cei de la administrativ susțin că tablourile nu mai revin la loc de vază și de fală.

După preluarea puterii în PSD de către Liviu Dragnea, în toamna lui 2015, în sala de presă au fost aduse mai multe tablouri cu noul lider al social-democraților. Dragnea apărea în mai multe ipostaze, fie de la conferințele de presă, fie de la discursurile rostite la mitingurile de partid.

Sediul PSD cu Dragnea.
Sediul PSD cu Dragnea.

La trei săptămâni după ce Liviu Dragnea a fost arestat, iar Viorica Dăncilă a ajuns președinte interimar, a început renovarea sălii de presă. Pereții au fost vopsiți în alb, iar tablourile cu Liviu Dragnea au dispărut.

Sediul PSD
Sediul PSD

“Gata, nu mai sunt, vor veni alții la rând!”, spun muncitorii care zugrăvesc sala. Și cei de la administrativ afirmă că tablourile nu vor mai reveni pe pereți.

“Am înțeles că vor aduce niște televizoare sau vor pune altceva. Tablourile cu Dragnea nu vor mai fi puse pe pereți”, susțin alți angajați din PSD.

Sediul PSD
Sediul PSD
Sediul PSD
Sediul PSD

​Liviu Dragnea înlocuise în 2015 mai multe fotografii cu Victor Ponta. Singurul tablou care a scăpat de valul schimbării a fost cel prezintă un marș al social-democraților cu ocazia zilei de 1 Mai.

  • 16x9 Image

    Cristian Andrei

    Face parte din echipa Europa Liberă din aprilie 2019, prima dată ca freelancer, iar din ianuarie 2021 este Senior Editor. În ultimii 15 ani a trecut de la presa tipărită, la televiziune și apoi, la presa online. Ca reporter de teren în zona politică este printre cei mai experimentați jurnaliști acreditați la PSD, dar a relatat și despre evoluția tuturor partidelor din ultimul deceniu. A făcut parte din redacția Gândul până în 2015, iar în televiziune a lucrat pentru Digi24.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG