Linkuri accesibilitate

A fost ultima zi în care se putea plăti, fără sancțiuni, „taxa pe lux” pentru locuințe scumpe


30 septembrie a fost ultima zi în care proprietarii caselor de peste 500.000 de euro au putut plăti, fără sancțiuni, impozitul aplicat imobilelor cu valoare mare.
30 septembrie a fost ultima zi în care proprietarii caselor de peste 500.000 de euro au putut plăti, fără sancțiuni, impozitul aplicat imobilelor cu valoare mare.

30 septembrie a fost ultima zi în care proprietarii caselor de peste 500.000 de euro au putut plăti, fără sancțiuni, impozitul suplimentar aplicat imobilelor cu valoare mare, notează Știrile ProTV.

„Taxa pe lux” pentru locuințele și mașinile scumpe a intrat în vigoare încă din luna aprilie.

Formularul 216 este actul care ar fi trebuit completat și depus, în format electronic la ANAF de către proprietarii locuințelor a căror valoare depășește 500.000 de euro.

Și cei care dețin autoturisme de lux, a căror valoare depaseste 75.000 de euro în actele de achiziție trebuie să plătească această taxă, însă mai au timp să o facă până la finalul anului.

Citește mai mult pe Știrile ProTV.

Europa Liberă România e pe Google News. Abonați-vă AICI.

  • 16x9 Image

    Adrian Ardelean

    S-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2023. A intrat în presă în 2002 și s-a format că jurnalist la BBC World Service Romania. A lucrat mai apoi atât pentru posturi de radio și televiziune naționale ca Europa FM, Digi24, cât și pentru posturi de radio și televiziune regionale ca Transilvania LIVE, Radio Romania Cluj sau EBS Radio Cluj. Experiența lui include producerea și prezentarea de emisiuni live, jurnale de știri, dar și realizarea de analize, reportaje și documentare pe subiecte ce țin de actualitatea în economie, administrație și societate.

XS
SM
MD
LG