Linkuri accesibilitate

Teodorovici le mulțumește colegilor care au boicotat „congresul nestatutar” și anunță că rămâne la PSD


Eugen Teodorovici nu a participat la congresul PSD, pe care l-a contestat la tribunal

Eugen Teodorovici le-a mulţumit, duminică seară, celor care l-au votat în cadrul Congresului PSD sau care nu au participat la ceea ce a numit „congresul nedemocratic și nestatutar” și a anunțat că va merge alături de partid pentru a-l reforma.

Teodorovici a postat pe facebook un mesaj pentru colegii lui din PSD.

„Chiar dacă nu am participat şi mi-am explicat refuzul de a fi prezent într-o competiţie organizată nedemocratic şi nestatutar, eu merg înainte cu credinţa şi speranţa că vom face din acest partid acel PSD reformat, puternic, care va reuşi să schimbe întreaga clasă politică din România”, a spus Teodorovici.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a invitat, sâmbătă, pe contracandidatul său la şefia partidului, Eugen Teodorovici, să se alăture echipei sale.

„O să-l invit pe Eugen Teodorovici să se alăture acestei echipe şi să înţeleagă că o entitate cum este PSD depăşeşte jocul singular”, a afirmat Ciolacu după Congresul extraordinar al PSD.

Întrebat pentru ce funcţie în echipă îl învită pe Teodorovici, Ciolacu a răspuns: „I-am făcut un apel public în faţa dumneavoastră şi sunt ferm convins că întreaga echipă va găsi soluţia cea mai bună”.

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG