Linkuri accesibilitate

Conducerea PSD este suspectă de coronavirus și se va testa


Romania - Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Sorin Grindeanu - Congres PSD, 22 august

Liderii PSD se vor testa pentru coronavirus după ce a participat în weekend la o adunare în Delta Dunării, la care a fost și președintele CJ Bistrița, Radu Moldovan, care a fost confirmat cu coronavirus.

Ei vor trebui să stea în izolare până la aflarea rezultatului.

Singura excepție din conducerea PSD este Gabriela Firea, care a arătat că a fost invitată la adunarea din Delta Dunării, dar a ales să nu meargă pentru că nu s-a simțit bine. Cu toate acestea, ea s-a întâlnit luni la sediul PSD cu Marcel Ciolacu.

Radu Moldovan a anunțat la o zi după participarea la întâlnirea din Delta Dunării că a primit rezultatul testului care este pozitiv și că s-a izolat.

Marcel Ciolacu și Paul Stănescu s-au mai testat pentru coronavirus la sfârșitul lunii septembrie, după ce s-au întâlnit cu liderii PSD Sălăj, ulterior confirmați cu COVID-19. Atunci, testele au ieșit negativ.

Printr-o situație similară au trecut, în urmă cu o săptămână, premierul Ludovic Orban și primarul ales al Bucureștiului, Nicușor Dan. Ei au stat în autoizolare toată săptămână până la primirea a două teste negative.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG