Linkuri accesibilitate

Traian Băsescu: Nu mă retrag din cursă, nu sunt geambaș de voturi


Traian Basescu, candidat primăria Capitalei, fost președinte al României
Traian Basescu, candidat primăria Capitalei, fost președinte al României

Fostul președinte Traian Băsescu i-a acuzat pe contracandidații săi la primăria București că sunt ”niște lași care fug de dezbaterile electorale”, înșelând astfel bucureștenii. Declarațiile au fost făcute la prezentarea programului pe care il propune pentru Capitală.

Traian Băsescu a spus că nu se va retrage din cursă pentru că nu este ”geambaș de voturi”

Băsescu mai spune că votul va fi unul politic și nu va fi aleasă persoana care chiar poate schimba Capitala, referire indirectă la propria persoană.

"Dar nu numai Gabriela Firea. La fel de laș este și Nicușor Dan. Și el întoarce spatele la luptele politice. Deci, și unul, și altul sunt lași, înșală bucureștenii prin refuzul de a participa la dezbateri. Preferă să fugă, pentru mine sunt doi lași care înșală electoratul din București, care se pregătește să cadă într-o capcană electorală. Se pregătește să dea un vot politic nu celui care poate schimba Bucureștiul", a declarat Traian Băsescu.

Întrebat dacă are în vedere să se retragă din cursă și să le recomande susținătorilor săi să-l voteze pe Nicușor Dan, Băsescu a spus că nu e un geambaș de voturi și că de când e în politică a luptat.

Nu sunt geambaş de voturi. Eu de când sunt în politică am luptat pentru fiecare vot. Acum candidez pentru că Alianţa PNL şi USR-PLUS ne-au împins la o candidatură individuală. Nu sunt geambaş de voturi, nici nu cumpăr, nici nu vând voturi. Cum să mă retrag?”, a spus Traian Băsescu, în cadrul evenimentului de prezentare a programului propus pentru Primăria București, citat de news.ro.

XS
SM
MD
LG