Linkuri accesibilitate

Traian Băsescu îndeamnă bucureștenii să dea „un vot util pentru ei"


Romania, Traian Băsescu a votat la Liceul Jean Monnet din București
Romania, Traian Băsescu a votat la Liceul Jean Monnet din București

Traian Băsescu, candidat din partea PMP pentru Primăria București, s-a prezentat de la primele ore pentru a vota la secția de la Liceul Jean Monnet din Capitală.

Cu această ocazie, fostul președinte a îndemnat bucureștenii să nu asculte îndemnurile de „vot util pentru partide" ci să ofere„un vot util pentru ei".

„Am votat, cred că bucureştenii vor reuşi să dea vot util pentru ei. Deocamdată, televiziunile i-au sfătuit să dea vot util pentru partide. Eu îi sfătuiesc să dea un vot util pentru ei, să aleagă pe cel care poate schimba lucrurile în Bucureşti. Le doresc o zi bună bucureştenilor", a declarat Traian Băsescu, la ieşirea de la urne.

Fostul președinte al României a mai declarat că votul decurge normal, chiar dacă se desfășoară în condiții speciale și i-a îndemnat pe români să participe în număr cât mai mare.

Bucureștiul, orașul unde este concentrat nu doar PIB-ul cel mai mare/cap de locuitor, dar se află și 10% dintre votanții acestei țări, are cea mai strânsă și mai pasională luptă politică din ultimii 16 ani. Gabriela Firea (PSD) și Nicușor Dan (independent susținut de PNL-USR-PLUS) se află umăr la umăr în lupta pentru Primăria Capitalei.

Desfășurarea în timp real a alegerilor locale, pe live-blog-ul Europa Liberă

XS
SM
MD
LG