Linkuri accesibilitate

Trump face campanie în trei state cheie. Biden transmite un mesaj de unitate


SUA - Donald Trump, la un miting electoral

Președintele Donald Trump a organizat mitinguri în trei state pe care le-a câștigat în alegeri din 2016 - Michigan, Wisconsin și Nebraska - în speranța că alegătorii cred încă că este candidatul cel mai potrivit pentru a lupta pentru producția și agricultura americană - două domenii de mare importanță în Midwest .

Trump le-a spus susținătorilor din Michigan că alegerile din 3 noiembrie sunt „o chestiune de supraviețuire economică” pentru acest stat care găzduiește industria auto din SUA. El a susținut că Biden a sprijinit politicile care afectează industria auto și industria prelucrătoare, în timp ce el a construit o economie în plină expansiune înainte de pandemie.

Donald Trump a călătorit apoi în Wisconsin, un alt stat pe care l-a câștigat cu o marjă restrânsă în 2016. Sondajele de dinaintea scrutinului îl arată în prezent pe Biden câștigător în acest stat.

Ultimul miting al președintelui american a fost în Nebraska, stat pe care l-a câștigat cu ușurință în 2016.

Toate cele trei state care vor avea un rol cheie pentru obținerea majorității în Colegiul Electoral, pentru câștigarea Casei Albe.

Candidatul lui Trump, Joe Biden, și-a dus campania în Georgia, stat pe care Trump l-a câștigat cu o marjă largă în 2016. Georgia nu a mai votat pentru candidatul democraților la președinție din 1992, dar este în joc în acest an, potrivit sondajelor de opinie.

La un miting aici, Joe Biden a spus că, dacă va câștiga, va „munci la fel de mult pentru cei care nu mă susțin ca și pentru cei care o susțin”.


Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG