Linkuri accesibilitate

Trump nu renunță la strategia sa de contestare a rezultatului alegerilor în instanță


Președintele Donald Trump
Președintele Donald Trump

Președintele Donald Trump continuă să susțină că alegerile au fost fraudate. O spune și-n ultimul să mesaj furios de pe Twitter, de luni, în care anunță deschiderea mai multor procese, în ciuda eșecului de până acum în răsturnarea rezultatului alegerilor din mai multe state.

Tweeturile lui Trump arată că eforturile sale de a lupta împotriva rezultatului alegerilor sunt abia la început și spune că multe din cazurile deschise până acum, care au eșuat din cauza lipsei oricăror probe, nu au fost inițiate de echipa sa și anunță deschiderea de noi cazuri.

De asemenea, Trump a părut că recunoaște pentru prima oară victoria lui Joe Biden în alegeri, dar ulterior a precizat că nu.

Fără să folosească numele lui Biden, Trump a scris pe Twitter „A câștigat pentru că alegerile au fost fraudate”. Dar aproximativ 90 de minute mai târziu a scris: "A câștigat doar în ochii FAKE NEWS MEDIA. Nu recunosc NIMIC!"

Biden a fost numit câștigător pe 7 noiembrie de către toate canalele mass-media americane importante, după ce rezultatele neoficiale i-au oferit mai mult decât cele 270 de voturi ale Colegiului Electoral necesare pentru a câștiga Casa Albă.

XS
SM
MD
LG