Linkuri accesibilitate

Jurnalul Irinei (8)


Roșia Today spicuiește din Jurnalul Irinei dorința ca PSD Vaslui să nu fie invitată la nuntă #fakeUnews
Roșia Today spicuiește din Jurnalul Irinei dorința ca PSD Vaslui să nu fie invitată la nuntă #fakeUnews

Cum putem folosi rezerva de aur ca să fie bine pentru toți românii. Felicitări pentru Borcea. Revista Sputnik și presa serioasă. De ce vine Mike Pence la București

09:10 – Liviu s-a trezit cu durere de cap. Organizația PSD Vaslui i-a cerut fonduri pentru piscine și terenuri de golf în mediul rural. Eu pe țăranii din Vaslui nici nu vreau să-i văd la nuntă. Îmi strică petrecerea dacă se apucă să ne ceară iarăși bani. De unde bani?! Întâi să aducem aurul în țară și pe urmă vedem.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

10:01 – Mă uit pe geam. Doi USR-iști de la #rezist tocmai scriu pe gardul nostru, cu spray, Kovesi, te iubim! Îi las în pace. Se știe, deșteptul cedează primul.

10:21 – Liviu l-a sunat pe Cristi Borcea, în pușcărie, să-l felicite pentru gemenele pe care le-a făcut cu Valentina Pelinel. În total Cristi are nouă copii cu patru femei. Mai mulți decât Brad Pitt cu Angelina Jolie. Eu i-am promis lui Liviu decât maxim doi. Primul înainte și următorul după, daca, cumva,..., Doamne fereste.

12:20 – Mă cam plitisesc. Citesc saitul revistei Sputnik. O lauda pe Dancila. Moooor...

12:21 – Am sunat-o pe Viorica Dăncilă să o întreb dacă e adevărat ce spun rușii, că vrea să candideze la președinție. Adică cât tupeu poți să ai ca să nu discuți problema mai întâi cu Liviu?! Și-a cerut scuze, m-a invitat la Palatul Victoria să mâncăm o ciorbă și să-mi arate poșeta pe care i-a trimis-o cadou vicepreședintele american Mike Pence. Cică Pence vine la Bucuresti. Băi, ești nebun?!

14:05 – Mă uit la desene animate cu Tom și Jerry. Râd aproape la fel de tare ca aseară, când Liviu a maturat pe jos cu Tudorel Toader ca nu are curaj sa duca treaba pana la capat. Tudorel statea in genunchi si plangea.

16:19 – Am primit o fotografie pe telefon. E clar un alt atac din partea hackerilor ruși, un soi de șantaj. În poză este Liviu care dă mâna cu dictatorul Nicolas Maduro, iar în spatele lor se vede insula Belina și o barcă plină cu știuci. Așa cum îl știu pe Liviu, nu va ceda șantajului.

21:03 – Îmi pare rău că justiția din România nu vrea să ia în considerare faptul că la un botez sau la o nuntă se pot primi daruri în valoare de 800 de mii de euro plus câteva zeci de tablouri și lingouri din aur – vezi dosarul Vâlcov. I-am și spus lui Liviu: în cazul ăsta, noi ce facem? Nuntă fără dar?! Mai degrabă o anulez de tot!
22:17 – M-am culcat singură. Citesc Biblia și mă rog ca Liviu să vină acasă. Ca să visez frumos, dau pe România TV. Îmi place de Rareș Bogdan, ca bărbat, dar televizorul nostru nu prinde Realitatea. E comandă specială, din Rusia. Prinde decât România TV, Antena 3 și Trinitas TV.

XS
SM
MD
LG