Linkuri accesibilitate

Roșia Today: Os-carul cu proști


Un snop de Oscaruri pentru cele mai importante personaje din România, țara ca un film
Un snop de Oscaruri pentru cele mai importante personaje din România, țara ca un film

Acum că s-au decernat premiile Academiei Americane de Film, ne-am gândit să acordăm un snop de Oscaruri și pentru cele mai importante personaje din România, o țară ca un film. Nu știm exact dacă este o țară de film horror, de comedie sau de desen animat. Iată premiile Oscar decernate de Roșia Today:

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

Viorica Dăncilă la categoria „cel mai prost artist secundar într-un rol principal”. Viorica a declarat că mulțumește lui Liviu Dragnea fiindcă a crezut în ea și a susținut-o, deși nu înțelege de ce trebuie să joace acest rol.

  • Eugen Orlando Teodorovici primește Oscar pentru machiaj și coafură. Orlando a declarat că, din rolul de ministru de Finanțe, va face cele mai bune ficțiuni financiare de la Revolutie încoace, prima dintre ele fiind ficțiunea horror aparută pe ecrane cu titlul “Ordonanța Lacomiei”

  • Klaus Iohannis primește Oscar pentru cel mai fidel spectator al vieții politice din România. El a anunțat că urmărește cu atenție și îngrijorare toate dramele si comediile turnate de casa de productie PSD-ALDE si că va da la Curtea Constituțională spre vizionare, pentru a fi interzise, toate peliculele scoase de acestia. A mai promis că în scurt timp, după alegerile din decembrie, va ține și un scurt discurs în care va mulțumi pentru premiul primit.

  • Lia Olguța Vasilescu obține Oscar pentru cel mai respins candidat pentru rol principal la Transporturi, mulțumindu-se cu figurație in parlament și un loc eligibil la Parlamentul European pentru noul ei soț, evident, tot pentru un rol de figurant, dar foarte bine plătit.

  • Petre Daea – Oscar pentru pentru cel mai bun actor într-un film de desene animate cu oi si cormorani. Dumnealui a anunțat că rolul de berbec îl onorează.

  • Tudorel Toader a fost distins cu Oscar pentru „cele mai bune trei alunițe într-un film de bătaie cu Justiția din România”. Dumnealui a anunțat că a pornit deja o procedură de “ievaluare” a juriului care acordă aceste premii Oscar.

  • Gabriela Firea ia Oscarul pentru pelicula Cântând în frig. Filmul are la bază o poveste adevărată despre falimentul RADET care lasă blocuri întregi fără căldură în timpul iernii.

  • Liviu Dragnea a fost premiat pentru cel mai bun actor in viitorul rol principal din serialul Prison Break.

  • Premiul pentru cele mai bune defecte speciale a fost oferit Alianței PSD-ALDE din superproductia “Demolatorii”, pentru toate scenele si scenariile odioase pe care le-au scris si filmat in ultimii doi ani uimind spectatorii din toată lumea cum niste actori atât de proști joacă intr-un film atât de scump și nimeni nu-I poate schimba din distribuție.

XS
SM
MD
LG