Linkuri accesibilitate

Roșia Today găzduiește confesiunile hackerului Crucifer


Roșia Today povestește pe îndelete în ce conturi de mail a pătruns
Roșia Today povestește pe îndelete în ce conturi de mail a pătruns

Exceptional. Hackerul „Crucifer” se deconspiră. Atacurile cibernetice asupra României au acum un făptaș cunoscut. Dezvăluiri fabuloase.

Bună ziua si mulțumesc Roșia Today pentru că mă găzduiește! Sunt hackerul Crucifer și am o misiune pe care trebuie s-o duc până la capăt. Toate fake-news-urile pe care le citiți în presă au la bază, ca sursă de informații, hackerul Crucifer. Adică pe mine.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

După modelul Wikileaks, astăzi lansez oficial în România Krasnâileaks, pe bază de informații furate din conturile de e-mail deținute de oameni foarte importanți. Va fi măcel, vă avertizez. Stați pe recepție, în fiecare zi de luni. O să fie bombă după bombă așa cum ni place noua, rușilor. Astăzi o să vă spun despre mesajele private între premierul Viorica Dăncilă, pe care noi rușii o iubim și președintele PSD Liviu Dragnea pe care il iubim și mai mult, pentru că este un bolșevic adevărat.

Am spart contul de
e-mail a doamnei Dăncilă destul de ușor. Passwordul era VIDELE2019. Am nimerit-o din prima. Vă redau cuvânt cu cuvânt un e-mail trimis de Dăncilă lui Dragnea pe 3 martie 2019. Citez: ”Domnu președinte, mă duc la Bruxelles s-o dau în gat pe Kovesi ca-i agent rus. Le arat poza care mi-ați trimis-o ieri pe WhatsApp, in care apare Kovesi stand de vorba cu Putin la o terasa in spatele Kremlinului. Genial! Cu asta ii rupem gâtul”. Am încheiat citatul.

Răspunsul președintelui Liviu Dragnea a venit pe mail în aceeași zi. Citez: ”Viorica, poza aia nu ți-am trimis-o eu. Vezi să nu fie o mizerie de-a lui Iohanis să ne facem noi de râs. Las-o tu pe Kovesi, că-i prea mult pentru tine. Mă ocup eu. Tu du-te prin piață ,pe la Bruxelles si cumpără-mi două kile de varză de aia mică, să-mi facă Irina ciolan”. Am încheiat citatul.

Acesta a fost doar un mic aperitiv. Am sute si sute de conturi de e-mail sparte, iar surprizele se vor ține lanț. Urmează Tudorel Toader, Tăriceanu, Iohanis, Codrin Ștefanescu, Ludovic Orban, Traian Băsescu si alții. Aici Vocea Moscovei, sunt hackerul Crucifer și vă aștept săptămâna viitoare cu alte bombe din Krasnâileaks.

XS
SM
MD
LG