Linkuri accesibilitate

Roșia Today:Tudorel Toader trebuie să fie urmărit penal dacă mai vrea să fie ministrul Justiției


Romania - Ministrul justiției, Tudorel Toader, București, 15 octombrie 2018
Romania - Ministrul justiției, Tudorel Toader, București, 15 octombrie 2018

Liviu Dragnea a crezut că a găsit omul potrivit pentru modificarea legilor justiției. Se pare că s-a înșelat. Tudorel Toader este contestat de către cei care l-au susțiut și este bănuit că lucrează după o agendă proprie. Mai multe voci din PSD și-au exprimat nemulțumirile față de el și au dat de înțeles că zilele lui Toader la minister sunt numărate.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

Roșia Today vă prezinta câteva opinii culese cu mijloacele noastre specifice ( microfoane ascunse) de la unii nemultumiți cărora nu le putem divulga identitatea.

Deputat de Vrancea: „Ne-a promis că în 2019 suntem liberi. Eu am patru dosare deschise încă. Cum să mă concentrez la ce am de făcut ca parlamentar dacă nu mă simt în siguranță? Tudorel este incompetent și se mișcă greu. Dacă știam că e atât de slab, nu mă mai apucam de furat. Simt că ne sunt trădate idealurile.”

Deputat de Dolj: „Am propus într-o ședință să-l dăm jos pe Toader pentru că nu are experiență. Nu are dosare penale, nu l-a luat în bâză DNA-ul, deci nu cunoaște problemele. La Justiție ne trebuie un om care a fost condamnat, eventual o persoană care a și executat măcar o pedeapsă. Nu putem lăsa legile justiției pe mâna unor oameni care știu doar teorie. Am câțiva băieți la Craiova care abia așteaptă să fie puși în funcție. Clanul Caiac e decât un exemplu.”

Senator de Bacău: „Păcat. S-a pierdut mult timp cu Tudorel. Și mulți bani. Anii aceștia nu ni-i mai dă nimeni înapoi. Dacă nu face ce a promis și dacă nu suntem achitați cu toții, așa cum a promis, noi, cei din organizația Bacău, ne gândim să-l dăm în judecată la CEDO.”

Deputat Ialomița: „Gândiți-vă că stau oamenii cu șpaga la coadă, ca pe vremea comunismului la carne. E haos. Nu știe nimeni cui s-o dea, nu știe nimeni cum s-o ia. Amatorism cras. Acest Tudorel Toader ne duce la sapă de lemn. Am nunta băiatului la vară și stau cu drumul neterminat de la Slobozia la vila lui. Îmi dă el banii? Să mi-i dea domnul Toader.”

Acestea sunt doar câteva voci nemulțumite de activitatea lui Tudorel Toader. În Parlamentul României, supărarea celor din PSD devine cu atât mai mare cu cât vremea se încălzește. „Stă toată ziua cu nasul și cu alunițele alea în hârțoage. Uită-te, bă, pe geam, că e primăvară și iese lumea la proteste. Am vorbit că trecem toate legile la -10 grade, pe lapoviță și ninsoare, cum e normal. Uite că au dat ghioceii și noi tot cu dosarele pe cap am rămas. Fi-me-ar silă de amatorii ăștia lipsiți de profesionism…” - a declarat un senator de Teleorman.

XS
SM
MD
LG