Linkuri accesibilitate

Roșia Today:Firea+Dragnea=LOVE


Roșia Today susține că Gabriela Firea și Liviu Dragnea s-au împăcat, iar primărița va sărbători cu butaforie în București - de Paște, iepurașii vor avea mustață ca a lui Dragnea
Roșia Today susține că Gabriela Firea și Liviu Dragnea s-au împăcat, iar primărița va sărbători cu butaforie în București - de Paște, iepurașii vor avea mustață ca a lui Dragnea

Aș fi scrijelit briceagul pe vreun copac din București declarația asta de dragoste, dar problema este că, de când cu primarii ăștia, nu prea mai avem copaci în București. Iar pe petuniile de milioane de euro, care se usucă la trei minute după ce au fost plantate, chiar nu pot scrie cu briceagul, că nu sunt miniaturist chinez.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

Deci, doamna Firea transmite alegătorilor un mesaj despre sacrificiul ei de mamă eroină a orașului București: ea a hotărât să se împace cu Dăncilă și Dragnea ca să primească bani pentru găurile RADET și ELCEN, pen'că altfel o să moară electoratul de frig la vară. Și ne transmite sacrificiul dumneaei suprem direct pe Facebook. Bravo! De la Ecaterina Teodoroiu și Elisabeta Rizea poporul nostru n-a mai avut așa sacrificiu de femeie de partea lui. Un fel de Ana lui Manole care a hotărât să se zidească fără autorizație de construire.

Și dumneaei ne promite că după acest sacrificiu de onoare din fața mustății atotputernice, Bucureștiul va avea numai de câștigat. Ce proiecte o mai face Găbița, după manevra asta? Ia să vedem!

O să hotărască să conducă Bucureștiul prin rotație cu soțul dumneaei, Pandele von Voluntari. În zilele cu soț conduce Pandele, în celelalte ea. Când ea este în spital – vezi bine, Doamne ferește, se-ntâmplă – conduce doar Pandele.

Viceprimar la Primăria generală va fi numit nașul Gigi Becali. El va vorbi direct cu Sfântul Duh, care va asfalta marile bulevarde din București doar prin puterea credinței, fără să se mai oprească deloc traficul.

Dacă stadionul din Voluntariul lui Pandele se cheamă Puiu Iordănescu, soția, Gabi Firea, va continua tradiția de a onora valorile României, iar Catedrala Mântuirii Neamului se va numi Catedrala Gheorghe Becali.

De Paște, așa cum ne-a obișnuit în alți ani, doamna primar va umple centrul Bucureștiului cu niște butaforii imense. De data asta nu vom mai avea doar găini și puișori. Vom avea puișori și iepurași de Paște cu mustață ca a marelui om politic Liviu Dragnea. Asta ca semn al împăcării istorice și a respectului față de șeful de partid. Lângă iepurașii de Paște și puișori, vom putea admira și niște butaforii cu cormorani cu un cuțit în spate – un omagiu adus domnului Petre Daea și războiului său interminabil cu cormoranii.

Acesta este un text satiric. Opiniile autorului nu coincid, neapărat, cu cele ale Radio Europa Liberă

XS
SM
MD
LG