Linkuri accesibilitate

Roșia Today: Liviu Dragnea, un om, un partid, o țară, o mustață


 Roșia Today - Dragnea a spus că va „anunța ceva”, exact ca în filmul lui Mircea Daneliuc, Patul Conjugal, în care apare pancarda cu înscrisul devenit celebru: „Români, vi se pregătește ceva”.
Roșia Today - Dragnea a spus că va „anunța ceva”, exact ca în filmul lui Mircea Daneliuc, Patul Conjugal, în care apare pancarda cu înscrisul devenit celebru: „Români, vi se pregătește ceva”.

E din ce în ce mai clar că, imediat după alegerile europarlamentare, președintele PSD va face marele anunț. Se pare că e decis să meargă la Cotroceni, în locul lui Iohannis.

E ca o cerere în căsătorie mult așteptată, după o relație dificilă, cu promisiuni, umilințe, violuri, trădări și scandaluri cât casa. România va fi pețită atunci când se va ști într-o oarecare măsură cam pe ce invitați ne vom baza la nuntă. Deocamdată, sondajele spun că nu vor fi prea mulți. Și nici mirele nu e foarte sigur că va îmbrăca costumul de gală. Altul mai puțin elegant s-ar putea să-i vină mai bine.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

Liviu Dragnea a reușit încă o dată să surprindă lumea cu un anunț misterios, plin de suspans, care să pună pe jar mințile oamenilor. Practic, de ieri România fierbe cu gândul la momentul în care Dragnea își va anunța candidatura la președinție. Încă un foc de artificii tras direct între ochii populației și așa bulversate de tot ce se întâmplă în această campanie electorală complet atipică.

Dar cei mai surprinși par a fi chiar colegii de partid ai domnului Dragnea care o țin una și una că numai în forurile partidului se poate decide cine candidează, uitând, probabil, că partidul este doar Liviu Dragnea.

Cel puțin așa arată peisajul PSD-ist acum: un om, un partid, o țară. Sună ca pe vremea propagandei ceaușiste, dar asta e. Ce foruri, ce discuții, ce decizii comune? A spus că va „anunța ceva”, exact ca în filmul lui Mircea Daneliuc, Patul Conjugal, în care apare pancarda cu înscrisul devenit celebru: „Români, vi se pregătește ceva”. Deci s-ar putea ca duminică seara să asistăm la o cerere în casatorie, prin care Dragnea și România să intre în patul conjugal oficial, cu acte în regulă.

Dacă țară, ajunsă între timp la venerabila vârstă de 100 de ani, va fi sedusă de un tovarăș cu mustață viguroasă și foarte românească, atunci se poate naște una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din câte au fost vreodată. Un threesome de vis, din care va face parte și Irinuca, ca invitat special în așternuturile unde Liviu se va tăvăli cu România cât e ziua de lungă.

Până atunci, pregătiți-vă pentru petrecerea burlacilor, de pe 26 Mai. Dacă nu participăm la ea, s-ar putea să ne pară rău.

Acesta este un text satiric, iar opiniile autorului nu coincid, neapărat, cu poziția Radio Europa Liberă

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG