Linkuri accesibilitate

Pierdut în trafic | Un șofer de 90 de ani, din Capitală, a uitat drumul spre casă


Șoferul de 90 de ani rătăcit în traficul din București
Șoferul de 90 de ani rătăcit în traficul din București

O situație mai puțin obișnuită a avut loc în Capitală după ce un șofer de 90 de ani s-a oprit brusc în trafic, pe Șoseaua Olteniței, pentru că și-a dat seama că nu mai știe drumul spre casă.

Bărbatul a cerut sprijinul agenților Poliției Locale, pe care i-a rugat să-l conducă acasă.

Situația a fost semnalată chiar de Poliția Locală a Municipiului București.

„D.G.P.L.C.M.B. s-au confruntat cu o situaţie mai puţin obişnuită: un conducător auto a oprit autoturismul pe Şos. Olteniţei şi nu a mai vrut să-şi continue deplasarea. În vârstă de 90 de ani, D.C. a solicitat sprijin agenţilor Poliţiei Locale Bucureşti, rugându-i să-l conducă acasă întrucât are probleme cu memoria și nu-şi mai aminteşte drumul”, scrie Poliția Locală a Municipiului București pe pagina sa de Facebook.

După identificare, poliţiştii locali l-au însoţit pe bărbat până la domiciliul său, din sectorul 5 al Capitalei.

De asemenea, s-au efectuat demersuri pentru reevaluarea medicală privind dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

  • 16x9 Image

    Dora Vulcan

    Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Abonează-te la
„3 minute” de la Europa Liberă

Luni – vineri, scurt și cuprinzător

XS
SM
MD
LG